دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Khatuna Gagnidze, Donald W. Pfaff (auth.), Donald W. Pfaff, Yves Christen (eds.) سری: Research and Perspectives in Endocrine Interactions ISBN (شابک) : 9783642337208, 9783642337215 ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg سال نشر: 2013 تعداد صفحات: 187 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Multiple Origins of Sex Differences in Brain: Neuroendocrine Functions and their Pathologies به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ریشه های چندگانه تفاوت های جنسی در مغز: توالی های نوروآندوکرین و آسیب شناسی آنها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از نظر تئوری، تفاوتهای جنسی در مغز و رفتار حیوانات آزمایشگاهی امکان مطالعات علمی شگفتانگیز بر روی طیف وسیعی از پدیدههای مولکولی مانند نقشبندی ژنومی، متیلاسیون DNA، اصلاح پروتئین کروماتین، DNA غیر کدکننده را فراهم میآورد که به طور بالقوه منجر به نتایج مهمی میشود. تفاوت های جنسی عصبی آناتومیک و عصبی شیمیایی در مغز چنین تفاوت های جنسی می تواند در نتیجه قرار گرفتن در معرض تستوسترون در مراحل اولیه رشد یا سایر اثرات ناشی از کروموزوم Y ایجاد شود. با این حال، این موضوع کلی با اغراق بسیار مورد بررسی قرار گرفته است. از نظر تاریخی، تفاوتهای جنسی در جایی وجود دارند که واقعاً وجود نداشتند، به عنوان مثال. با توجه به ریاضیات، رهبری اجرایی، و غیره. تحت چه شرایطی واقعاً به تفاوت های جنسی در مغز و رفتار اهمیت می دهیم؟ این شرایط مربوط به بیماری های انسانی است که تشخیص آنها بین پسران و دختران، یا بین زنان و مردان بسیار متفاوت است. نمونه های برجسته مورد بحث در این جلد شامل اوتیسم، اختلالات بیش فعالی کمبود توجه و هیپرپلازی مادرزادی آدرنال است. در واقع، نوزادان پسر نسبت به نوزادان دختر مستعد ابتلا به انواع اختلالاتی هستند که در اوایل رشد ایجاد می شوند. این جلد سپس با در نظر گرفتن اثرات هورمون های استروژنی بر روی مغز آسیب دیده و نقش آنها به عنوان عوامل محافظتی به پایان می رسد.