دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Esther Winther
سری: Wirtschaftswissenschaft
ISBN (شابک) : 9783835004603, 3835093045
ناشر: Dt. Univ.-Verl
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 258
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 15 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Motivation in Lernprozessen : Konzepte in der Unterrichtspraxis von Wirtschaftsgymnasien به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب انگیزه در فرایندهای یادگیری: مفاهیم در تمرین تدریس مدارس گرامر کسب و کار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
استر وینتر از نظریههای انگیزش شناختی و مدلهای یادگیری خودتنظیمی، ویژگیهایی از فرآیند یادگیری را استخراج میکند که بر رفتار یادگیری و در نتیجه عملکرد یادگیری تأثیر میگذارد. مفهوم آموزشی آنها برای معلمان، که ملاحظات یادگیری-نظری را با تمایزات موضوعی-آموزشی محتوای یادگیری در هم می آمیزد و در یک مطالعه طولی شبه تجربی در پنج مدرسه تجاری در نیدرزاکسن مورد بررسی قرار می گیرد، نشان می دهد که فرآیندهای یادگیری را می توان از طریق شناخت هدفمند و هدفمند تقویت کرد. حمایت انگیزشی
Aus den kognitiven Motivationstheorien und den Modellen Selbstregulierten Lernens leitet Esther Winther Lernprozessmerkmale ab, die das Lernverhalten und damit die Lernleistung beeinflussen. Ihr Trainingskonzept für Lehrkräfte, das lerntheoretische Überlegungen mit fachdidaktischen Ausdifferenzierungen des Lerninhalts verzahnt und in einer quasi-experimentellen Längsschnittstudie an fünf niedersächsischen Wirtschaftsgymnasien überprüft wird, zeigt, dass durch gezielte kognitive und motivationale Förderung Lernprozesse gestärkt werden können.