دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Keala Jane Jewell
سری:
ISBN (شابک) : 0814328385, 9780814328385
ناشر: Wayne State University Press
سال نشر: 2001
تعداد صفحات: 328
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 34 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Monsters in the Italian Literary Imagination به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هیولاها در تخیل ادبی ایتالیا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
یک فرهنگ، هیولاها را در برابر آنچه اساساً انسان تصور می شود، تعریف می کند. موجوداتی مانند هارپی، آژیر، جادوگر و نیمه انسان همگی تهدید می کنند که حس قدرت و هوش ما را از بین می برند و آگاهی انسانی ما را غصب می کنند. به این ترتیب، اسطوره های هیولا در واقع برای تعریف تعریف یک فرهنگ از آنچه انسان است، کار می کنند. در هیولاها در تخیل ادبی ایتالیایی، طیف وسیعی از محققان هیولا را در فرهنگ ایتالیایی و تکامل آن از دوره قرون وسطی تا قرن بیستم بررسی می کنند. سردبیر Keala Jewell بررسی می کند که چگونه فرهنگ ایتالیایی قدرت های هیولا را در برابر انسان در کنار هم قرار می دهد. مقالات این جلد طیف گسترده ای از رویکردهای فلسفی، فمینیستی و روانکاوانه را در بر می گیرد و چهره های هیولایی از دوره های قرون وسطی تا پست مدرن را بررسی می کند. هر کدام از آنها در مورد اینکه چگونه هیولاها ایدئولوژی های مسلط یک فرهنگ را منعکس می کنند، علاقه انتقادی دارند.
A culture defines monsters against what is essentially thought of as human. Creatures such as the harpy, the siren, the witch, and the half-human all threaten to destroy our sense of power and intelligence and usurp our human consciousness. In this way, monster myths actually work to define a culture's definition of what is human. In Monsters in the Italian Literary Imagination, a broad range of scholars examine the monster in Italian culture and its evolution from the medieval period to the twentieth century. Editor Keala Jewell explores how Italian culture juxtaposes the powers of the monster against the human. The essays in this volume engage a wide variety of philological, feminist, and psychoanalytical approaches and examine monstrous figures from the medieval to postmodern periods. They each share a critical interest in how monsters reflect a culture's dominant ideologies.