دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Stepha Velednitsky
سری:
ناشر: University of Wisconsin–Madison
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: [129]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 12 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Modernizing the Moshav: Israel's Sociological Management of Mizrahi Jewish Settlement, 1948-1967 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نوسازی موشاو: مدیریت جامعهشناختی اسرائیل در شهرکسازی یهودیان میزراحی، 1948-1967 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در تلاش برای درک پیوند آوارگی فلسطینی ها با شهرک سازی میزراحی، این پروژه نظریه ها و شیوه های توسعه یافته توسط جامعه شناسان اسرائیلی و برنامه ریزان شهرک سازی را برای تسهیل شهرک سازی میزراهی در حاشیه کشور نوپا بررسی می کند. من به تلاقی نظریه جامعهشناختی و عمل استقرار میزراحی میپردازم تا اهمیت مدیریت اجتماعی را در تولید منظر سرمایهداری ساکنان نژادی فلسطین بررسی کنم. من استدلال میکنم که این ترکیب دانش جامعهشناختی و «تخصص» شهرکسازی، نه تنها زمینه را برای توزیع فیزیکی شهرکهای میزراحی و اشکنازی در فلسطین، بلکه برای ظهور رژیم نژادپرستانه-استعماری اسرائیل در داخل خاک فلسطین فراهم کرد. به طور خاص، من بررسی میکنم که چگونه تئوریها و عملکردهای مدیریت اجتماعی میزراحی از بورسیههای گروه جامعهشناسی دانشگاه عبری، شیوههای اسکان در بخش اسکان زمینی آژانس یهود، و کار ترکیبی آنها در شورای مشترک امور اجتماعی پدید آمدند. من به طور خاص به پروژه «مدرنسازی» میزراحی علاقهمندم، اصطلاحی که مجموعهای از تلاشهای مدیریت اجتماعی را در بر میگیرد که به دنبال تبدیل مهاجران میزراهی به کشاورزان مولد اسرائیلی بودند. مقامات اسراییل از یافتههای جامعهشناختی نه تنها برای توسعه مهارتهای کشاورزی مهاجران، بلکه سازگاری آنها با چرخههای تولید بازارمحور، هنجارهای جنسیتی غربی و ایدههای نوظهور اسرائیلی درباره وفاداری ملی استفاده کردند. بسیاری از این تغییرات از طریق برنامهای از «مدرسان» - کارگران ترویجی که در جوامع کشاورزی میزراحی زندگی میکردند، ظاهراً برای تسهیل جذب آنها به اجرا درآمد. در طول کار، من تلاقی نظریههای مدرنسازی و شیوههای شهرکسازی را با هدف تضمین مشارکت میزراهی به عنوان یک طبقه کشاورزی نژادپرستانه در پروژه صهیونیستی اسکان فلسطین بررسی میکنم.