دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Rafael Cardoso
سری: Afro-Latin America
ISBN (شابک) : 9781108481908, 9781108612012
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 263
[284]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 18 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Modernity in Black and White: Art and Image, Race and Identity in Brazil, 1890–1945 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مدرنیته در سیاه و سفید: هنر و تصویر، نژاد و هویت در برزیل، 1890-1945 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مدرنیته در سیاه و سفید شرحی پیشگامانه از هنر مدرن و مدرنیسم در برزیل ارائه می دهد. این کتاب با خروج از گزارش های قبلی، که عمدتاً به عرصه های نخبه ادبیات، هنرهای زیبا و معماری محدود می شود، بحث های فرهنگی را در جریان های گسترده تر زندگی برزیل قرار می دهد. از ظهور اولین فاولا، در دهههای 1890 و 1900، تا ایجاد سامبا و کارناوال مدرن، در دهههای 1910 و 1920، و پیگیری گسترش رسانههای جمعی و طراحی گرافیک، تا دهههای 1930 و 1940، جنبههایی از فرهنگ عامه شهری که به طور سیستماتیک نادیده گرفته شده است. در برابر این پسزمینه، کاردوسو بازخوانی ریشهای از Antropofagia و دیگر جریانهای مدرنیستی را ارائه میکند و آنها را در حوزه وسیعتری از مدرنسازی فرهنگی قرار میدهد. این حجم با ترکیب تحقیقات گسترده با خوانش دقیق طیف وسیعی از تولیدات فرهنگی بصری، آرشیو وسیعی از هنر و تصاویر را به نمایش می گذارد که همگی در خارج از برزیل ناشناخته هستند.
Modernity in Black and White provides a groundbreaking account of modern art and modernism in Brazil. Departing from previous accounts, mostly restricted to the elite arenas of literature, fine art and architecture, the book situates cultural debates within the wider currents of Brazilian life. From the rise of the first favelas, in the 1890s and 1900s, to the creation of samba and modern carnival, over the 1910s and 1920s, and tracking the expansion of mass media and graphic design, into the 1930s and 1940s, it foregrounds aspects of urban popular culture that have been systematically overlooked. Against this backdrop, Cardoso provides a radical re-reading of Antropofagia and other modernist currents, locating them within a broader field of cultural modernization. Combining extensive research with close readings of a range of visual cultural production, the volume brings to light a vast archive of art and images, all but unknown outside Brazil.