دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Don Handelman
سری:
ISBN (شابک) : 1571811656, 9781571811653
ناشر: Berghahn Books
سال نشر: 1998
تعداد صفحات: 379
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 24 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مدلها و آینه ها: به سوی مردم شناسی رویدادهای عمومی: آداب و رسوم آداب و رسوم علوم اجتماعی سیاست انسان شناسی فرهنگی
در صورت تبدیل فایل کتاب Models and Mirrors: Towards an Anthropology of Public Events به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مدلها و آینه ها: به سوی مردم شناسی رویدادهای عمومی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تشریفات یکی از شیوه های فرهنگی است که بیشتر مورد بحث قرار گرفته است، با این حال پرداختن به آن از نظر انسان شناسی به طور جدی محدود شده است، که با انبوهی از تمایزات مفهومی محدود مشخص می شود. یکی از دلایل اصلی این وضعیت، رواج انسانشناسیهای پوزیتیویستی بوده است که مناسبتهای آیینی را پیش از هر چیز برحسب کارکردهای اعلام شده و مفروضشان بررسی و خلاصه کردهاند. در مقابل، این کتاب که به یک کتاب کلاسیک تبدیل شده است، آنها را به عنوان پدیدههای معرفتشناختی در نوع خود بررسی میکند. با مقایسه رویدادهای عمومی - حوزه ای که شامل مراسم و مناسبت های مرتبط است - نویسنده استدلال می کند که هر رویداد عمومی ابتدا باید از طریق منطق طراحی آن درک شود. این منطق سازماندهی یک مناسبت است که تا حد زیادی مشخص می کند که آن مناسبت در رابطه با جهانی که در آن ایجاد و اجرا می شود، چه کاری می تواند انجام دهد.
Ritual is one of the most discussed cultural practices, yet its treatment in anthropological terms has been seriously limited, characterized by a host of narrow conceptual distinctions. One major reason for this situation has been the prevalence of positivist anthropologies that have viewed and summarized ritual occasions first and foremost in terms of their declared and assumed functions. By contrast, this book, which has become a classic, investigates them as epistemological phenomena in their own right. Comparing public events — a domain which includes ritual and related occasions — the author argues that any public event must first be comprehended through the logic of its design. It is the logic of organization of an occasion which establishes in large measure what that occasion is able to do in relation to the world within which it is created and practiced.