دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Yusuf Sarfati
سری: Routledge Studies in Middle Eastern Politics
ISBN (شابک) : 9781135098636, 9780203797198
ناشر: Routledge
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 244
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 614 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب Mobilizing Religion in Middle East Politics: A Comparative Study of Israel and Turkey به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بسیج دین در سیاست خاورمیانه: مطالعه تطبیقی اسرائیل و ترکیه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برخلاف انتظار نظریه پردازان سکولاریزاسیون، جنبش های سیاسی مذهبی در کشورهای متعددی در سراسر جهان در سه دهه گذشته به شهرت رسیدند. این کتاب با بررسی شرایطی که زمینه ساز اقبال انتخاباتی بازیگران مذهبی در رژیمهای دموکراتیک است، به درک ما از این تجدید حیات مذهبی در سراسر جهان کمک میکند. با استفاده از چارچوب تئوری جنبش اجتماعی، بسیج دین در سیاست خاورمیانه به بررسی پویایی های کلان و خرد بسیج سیاسی موفق توسط محافظان تورات سفاردی (شاس) در اسرائیل و جنبش چشم انداز ملی در ترکیه در دهه های اخیر می پردازد. در یک چارچوب مقایسه ای، این کتاب نشان می دهد که چگونه فرصت های سیاسی رسیده، چارچوب های مناسب و شبکه های اجتماعی متراکم به ایجاد حمایت مردمی در اسرائیل و ترکیه کمک می کنند. یوسف صفاتی همچنین تأثیرات افزایش قدرت سیاسی بازیگران مذهبی را بر حکومت دموکراتیک ارزیابی می کند و شباهت ها و تفاوت های دو کشور را نشان می دهد. این کتاب با تکیه بر دادههای تجربی از طیف وسیعی از مصاحبههای انجامشده در اسرائیل و ترکیه، مطالعه تطبیقی سیاستهای مذهبی در دو کشور را ارائه میکند که اغلب به عنوان «موارد استثنایی» در نظر گرفته میشوند و به ندرت با هم مقایسه میشوند. به این ترتیب، این کتاب برای کسانی که در زمینه سیاست خاورمیانه، سیاست تطبیقی، سیاست مذهبی، دموکراسیسازی و جنبشهای اجتماعی مطالعه میکنند، مفید است.