دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Juliane Kemen (auth.)
سری: BestMasters
ISBN (شابک) : 9783658135935, 9783658135942
ناشر: Springer Spektrum
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 155
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب تحرک و سلامت: تأثیر استفاده از حمل و نقل بر سلامت افراد شاغل: جغرافیای محیطی، جغرافیای انسانی، ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری ها
در صورت تبدیل فایل کتاب Mobilität und Gesundheit: Einfluss der Verkehrsmittelnutzung auf die Gesundheit Berufstätiger به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تحرک و سلامت: تأثیر استفاده از حمل و نقل بر سلامت افراد شاغل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
جولیان کمن وضعیت بین المللی تحقیقات را در مورد رابط بین تحرک مرتبط با شغل و سلامت کارکنان ارائه می دهد. بر این اساس، او مطالعه ای را توسعه داد که در آن از 2351 کارمند در آلمان در مورد استفاده از حمل و نقل در مسیر کار و چندین شاخص بهداشتی پرسید. نویسنده ارتباطی بین استفاده از حمل و نقل و روزهای بیماری، BMI و رفاه یافت. بخش بزرگی از جمعیت شاغل دو بار در روز به سر کار سفر میکنند و از طریق انتخاب حملونقل تأثیر عمدهای بر منظره شهر، محیطزیست و سلامت خود دارند. بنابراین، توصیه های تدوین شده برای اقدام برای بسیاری از شرکت ها یا سیاستمداران نیز جالب است.
Juliane Kemen stellt den internationalen Forschungsstand zur Schnittstelle berufsbedingter Mobilität und der Arbeitnehmergesundheit vor. Darauf aufbauend entwickelte sie eine Studie, im Rahmen derer sie 2.351 Arbeitnehmer in Deutschland zur Verkehrsmittelnutzung auf dem Arbeitsweg und mehreren Gesundheitsindikatoren befragte. Die Autorin stellte Zusammenhänge zwischen der Verkehrsmittelnutzung und Krankheitstagen, BMI und dem Wohlbefinden fest. Ein Großteil der berufstätigen Bevölkerung legt zweimal täglich einen Arbeitsweg zurück und hat durch die Verkehrsmittelwahl einen großen Einfluss auf das Stadtbild, die Umwelt und die eigene Gesundheit. Daher sind die entwickelten Handlungsempfehlungen auch für viele Unternehmen oder politisch Tätige interessant.
Front Matter....Pages I-XIX
Einleitung....Pages 1-5
Theoretischer Hintergrund und Forschungsstand....Pages 7-26
Methodik....Pages 27-46
Ergebnisse....Pages 47-102
Diskussion....Pages 103-116
Handlungsempfehlungen....Pages 117-119
Fazit....Pages 121-122
Back Matter....Pages 123-142