دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Birte Gebhardt (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658114879, 9783658114886
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 295
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب از مهدکودک تا مدرسه با ADHD: چگونه والدین انتقال را تجربه می کنند: پژوهش کیفیت زندگی، خانواده، کودکی، نوجوانی و جامعه، آموزش دوران کودکی
در صورت تبدیل فایل کتاب Mit ADHS vom Kindergarten in die Schule: Wie Eltern den Übergang erleben به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب از مهدکودک تا مدرسه با ADHD: چگونه والدین انتقال را تجربه می کنند نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به این سوال می پردازد که چگونه والدین کودکان مبتلا به ADHD انتقال از مهدکودک به مدرسه را مدیریت می کنند. این بینش از مصاحبه با والدین آسیب دیده قبل و بعد از شروع مدرسه ارائه می کند و آنها را با یک نمای کلی از وضعیت فعلی تحقیقات ترکیب می کند. والدین در بحثهای مربوط به ADHD یک موقعیت کلیدی دارند: آنها اغلب به عنوان مسئول علائم دیده میشوند، برای درمان دارویی یا مخالف آن تصمیم میگیرند، در محیط اجتماعی خود با انگ انگ زدن مواجه میشوند و باید با رفتارهای فرزندان خود در زندگی روزمره مقابله کنند. برای بسیاری از مبتلایان و والدین آنها، شروع مدرسه یک انتقال حیاتی است که اغلب به شروع درمان دارویی منجر می شود.
Dieses Buch behandelt die Frage wie Eltern von Kindern mit ADHS den Übergang vom Kindergarten in die Schule bewältigen. Es liefert Erkenntnisse aus Befragungen mit betroffenen Eltern vor und nach dem Schulanfang und verbindet diese mit einer Übersicht des aktuellen Forschungsstandes. Eltern haben in den Debatten um ADHS eine Schlüsselposition: Sie werden häufig als Verantwortliche für die Symptomatik gesehen, treffen Entscheidungen für oder gegen eine medikamentöse Behandlung, sind mit Stigmatisierungen im sozialen Umfeld konfrontiert und müssen das Verhalten ihrer Kinder im Alltag bewältigen. Der Schulanfang stellt für viele Betroffene und ihre Eltern einen kritischen Übergang dar, der häufig in den Beginn einer medikamentösen Behandlung mündet.
Front Matter....Pages 1-11
Einführung....Pages 13-22
ADHS – Grundlagen und Forschungsstand....Pages 23-53
Methodik....Pages 55-77
Theoretische Bezüge....Pages 79-113
Empirische Analysen....Pages 115-236
Zusammenführung empirischer und theoretischer Erkenntnisse....Pages 237-268
Schlussbetrachtung....Pages 269-285
Back Matter....Pages 287-302