دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Dave Harley
سری: Palgrave Studies in Cyberpsychology
ISBN (شابک) : 3031194063, 9783031194061
ناشر: Palgrave Pivot
سال نشر: 2022
تعداد صفحات: 111
[112]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Mindfulness in a Digital World به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ذهن آگاهی در دنیای دیجیتال نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب با استفاده از لنز ذهنآگاهی به بررسی این موضوع میپردازد که چگونه وابستگیهای دیجیتالی میتوانند توجه را جابجا کرده و کنترل توجه را تضعیف کنند، که منجر به تجربهای از استرس و درگیری بیذهن با فناوری دیجیتال میشود. این کتاب با استفاده از مصاحبههای کیفی با معلمان و دانشآموزان برنامههای ذهنآگاهی، چالشها و فرصتها را برای آشتی دادن تعاملات دیجیتال با تمرین ذهنآگاه بررسی میکند. تجزیه و تحلیل پدیدارشناختی تجربیات دیجیتال شرکتکنندگان، سه ضرورت مختلف (مربوط به قابلیتهای دیجیتال، واقعیت بیش از حد و الگوریتمها) را نشان میدهد که میتواند اشکال ناخودآگاه تعامل را هدایت کند و هیئت را تشویق کند. کنترل توجهی که کاربران را از لحظه حال دور می کند. این کتاب با بررسی مفاهیم این الزامات (فرا آگاهانه) برای درک اعتیاد دیجیتال به پایان می رسد. همچنین مجموعهای از دستورالعملها را برای رویکرد دیجیتالی به تمرین ذهنآگاهی ارائه میکند که میتواند روابط سودمند با فناوری دیجیتال را در آینده تشویق کند.
Using a lens of mindfulness, this book explores how digital dependencies can displace attention and undermine attentional control, leading to experiences of stress and mindless involvement with digital technology. Using qualitative interviews with teachers and students of mindfulness programmes, the book explores the challenges and opportunities for reconciling digital interactions with mindful practice. A phenomenological analysis of participants’ digital experiences shows three different imperatives (relating to digital capabilities, hyper-reality and algorithms), that can drive unconscious forms of interaction and encourage a delegation of attentional control that draws users away from the present moment. The book concludes by exploring the implications of these (extra-conscious) imperatives for understanding digital addiction. It also provides a set of guidelines for a digital approach to mindfulness practice that can encourage beneficial relationships with digital technology into the future.