دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Mathias Fuchs (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658083007, 9783658083014
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 224
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مهاجرت ، سن ، هویت: برای توصیف خود افراد مسن با سابقه مهاجرت: مهاجرت، جامعه شناسی خانواده، جوانان و سالمندی، مطالعات فرهنگی
در صورت تبدیل فایل کتاب Migration, Alter, Identität: Zur Selbstbeschreibung älterer Menschen mit Einwanderungsgeschichte به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مهاجرت ، سن ، هویت: برای توصیف خود افراد مسن با سابقه مهاجرت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
افراد مسن با تجربه مهاجرت چگونه شخصیت خود را توصیف می کنند؟ ماتیاس فوکس صداهای فردی را ارائه می کند تا نمونه هایی از انواع طرح های شخصیتی را در میان سالمندانی که در طول زندگی خود به آلمان مهاجرت کرده اند نشان دهد. در سه تحلیل موردی، او به مردم اجازه میدهد در مورد خودشان صحبت کنند بدون اینکه از همان ابتدا آنها را به مسائل مربوط به سن و مهاجرت تقلیل دهد. در عوض، مصاحبه شوندگان باید زمینه روایت را برای توصیف شخصیت خود انتخاب کنند. به این ترتیب، تصویری متمایز از این دسته از افراد پدیدار می شود که به هیچ وجه همگن نیست و طیف وسیعی از هویت های شخصی را می توان در آن یافت.
Wie beschreiben ältere Menschen mit Migrationserfahrung ihre Persönlichkeit? Mathias Fuchs stellt individuelle Stimmen vor, um exemplarisch die Vielfalt an Persönlichkeitsentwürfen unter Seniorinnen und Senioren aufzuzeigen, die im Laufe ihres Lebens nach Deutschland eingewandert sind. In drei Fallanalysen lässt er Menschen über sich selbst erzählen, ohne sie dabei von vornherein auf die Themen Alter und Migration zu reduzieren. Vielmehr wird den Interviewten es selbst überlassen, die Erzählkontexte zur Beschreibung ihrer Persönlichkeit zu wählen. Auf diese Weise entsteht ein differenziertes Bild dieser Personengruppe, die keineswegs homogen ist und in der eine breite Palette personaler Identitäten zu finden ist.
Front Matter....Pages 1-10
Einleitung....Pages 11-13
I Ältere Personen mit Migrationserfahrung....Pages 15-67
II Theoretischer Rahmen....Pages 69-121
III Methodisches Vorgehen....Pages 123-131
IV Empirische Ergebnisse....Pages 133-210
V Fazit....Pages 211-220
Back Matter....Pages 221-229