دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Teresa Solias Arís
سری: Lingüística
ISBN (شابک) : 8490770743, 9788490770740
ناشر: Sintesis
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 246
زبان: Spanish
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Métodos formales en Lingüística به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب روشهای رسمی در زبانشناسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کار مفاهیم اصلی توسعه یافته در چارچوب زبانشناسی رسمی در دهههای اخیر را که هم در زبانشناسی و هم در علوم کامپیوتر و هم در تقاطع بین هر دو زمینه اساسی است، نشان میدهد. این مفاهیم از یک سو به پیشرفت زبان شناسی نظری به طور عام و نظریه های زبان شناسی به طور خاص کمک قاطعی کرده اند. از سوی دیگر، آنها در توسعه تئوری گرامرها و زبان های رسمی در محاسبات بسیار مورد استفاده قرار گرفته اند. تعامل بین هر دو زمینه تحقیقاتی منجر به ایجاد رشته ای به نام زبان شناسی محاسباتی شده است که از رسمی سازی های ارائه شده در این کتاب برای توسعه برنامه های رایانه ای استفاده می کند که زبان های انسانی را پردازش می کند تا از بخش هایی از رفتار زبانی، هم در واجی و هم از نظر آوایی تقلید کند. به صورت صرفی، نحوی، معنایی و عملی. به همین ترتیب، مفاهیم رسمی معرفی شده در اینجا از تحلیل رسمی زبان های طبیعی و ساخت نظریه های توصیفی و توضیحی در مورد رفتار و عملکرد آنها پشتیبانی می کند.
Esta obra expone los principales conceptos desarrollados en el marco de la lingüística formal en las últimas décadas, fundamentales tanto en lingüística como en informática, así como en la intersección entre ambos campos. Estos conceptos, por un lado, han contribuido decisivamente al avance de la lingüística teórica en general y de las teorías lingüísticas en particular. Por otro, se han utilizado crucialmente en el desarrollo de la teoría de gramáticas y lenguajes formales en informática. La interacción entre ambos campos de investigación ha dado como resultado la disciplina denominada Lingüística computacional, que utiliza las formalizaciones expuestas en el presente libro para desarrollar programas informáticos que procesen las lenguas humanas con el fin de emular partes del comportamiento lingüístico, tanto a nivel fonológico y fonético, como morfológico, sintáctico, semántico y pragmático. Asimismo, los conceptos formales introducidos aquí fundamentan el análisis formal de las lenguas naturales y la construcción de teorías descriptivas y explicativas sobre su comportamiento y funcionamiento.