دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Jannis Kranz (auth.)
سری: Light Engineering für die Praxis
ISBN (شابک) : 9783662553398, 9783662553381
ناشر: Springer Berlin Heidelberg
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 275
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب روششناسی و دستورالعملها برای طراحی سازههای سبک وزن با لیزر: مکانیک سازه، ساخت سبک، ساخت و ساز فولادی، ساخت چوب، اقتصاد مهندسی، سازمان، لجستیک، بازاریابی، ساخت، ماشین آلات، ابزار
در صورت تبدیل فایل کتاب Methodik und Richtlinien für die Konstruktion von laseradditiv gefertigten Leichtbaustrukturen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب روششناسی و دستورالعملها برای طراحی سازههای سبک وزن با لیزر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
با توجه به درجه بالایی از آزادی طراحی هندسی، تولید افزودنی لیزر پتانسیل زیادی را به ویژه برای کاربردهای سبک وزن در حمل و نقل هوایی ارائه می دهد. در برابر این پس زمینه، کار شامل توسعه دستورالعمل های طراحی برای طراحی اجزای فرآیند محور و انتقال آنها به روشی برای طراحی ساختارهای سبک وزن تولید شده با استفاده از تولید افزودنی لیزر است. این روش با استفاده از دو جزء از صنعت هوانوردی توسعه و نشان داده شده است.
Die laseradditive Fertigung bietet durch ihre hohe geometrische Gestaltungsfreiheit insbesondere für Leichtbauanwendungen in der Luftfahrt großes Potential. Vor diesem Hintergrund erfolgt im Rahmen der Arbeit die Entwicklung von Konstruktionsrichtlinien für die verfahrensgerechte Bauteilkonstruktion und ihre Übertragung auf eine Methodik für die Konstruktion mittels laseradditiver Fertigung hergestellter Leichtbaustrukturen. Das Vorgehen wird anhand von zwei Bauteilen aus der Luftfahrtindustrie erarbeitet und demonstriert.
Front Matter....Pages i-xvii
Einleitung....Pages 1-2
Stand der Technik....Pages 3-48
Methodische Herangehensweise....Pages 49-50
Grundlegende Fertigungsrestriktionen von LAM für TiAl6V4....Pages 51-150
Konstruktionskatalog für LAM Leichtbaustrukturen aus TiAl6V4....Pages 151-166
Entwicklung einer Methodik zur Bauteilgestaltung....Pages 167-229
Methodikanwendung an einem Demonstrator....Pages 231-241
Zusammenfassung und Ausblick....Pages 243-246
Back Matter....Pages 247-262