دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Martin Gehr (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658053246, 9783658053253
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 176
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 49 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب استعاره ها و اصطلاحات در تفسیر سیاسی: روزنامه نگاری، ارتباطات سیاسی، مطالعات ارتباطات
در صورت تبدیل فایل کتاب Metaphern und Redewendungen im politischen Kommentar به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب استعاره ها و اصطلاحات در تفسیر سیاسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مارتین گر فرصت ها و خطرات تصاویر زبانی را در متون روزنامه نگاری بررسی کرد. زیرا وقتی یک سیاستمدار کشتی غرق می شود و در نتیجه تا گردن در آب می ماند، در اقیانوس استعاره و اصطلاحات هستیم. آنها در زبان ژورنالیستی رایج هستند، اما به طور فزاینده ای به شکلی بی فکر و بی معنی مورد استفاده قرار می گیرند، یا به عنوان کلیشه ای و از نظر معنایی ضعیف دیده می شوند. آنها باید با حساسیت خاصی در اشکال بازنمایی مبتنی بر عقیده مانند نظرات مورد بررسی قرار گیرند، زیرا زبان در اینجا باید دارای آثار شخصی برای هدف استدلال باشد. با این حال، تصاویر بی اهمیت از موقعیت های واضح جلوگیری می کنند. برای این منظور، نویسنده نظرات روزنامه های سیاسی را در جریان انتخابات ایالتی در نوردراین-وستفالن در سال 2010 تجزیه و تحلیل کرد.
Martin Gehr untersuchte Chancen und Risiken von Sprachbildern in journalistischen Texten. Denn wenn ein Politiker Schiffbruch erleidet und ihm daraufhin das Wasser bis zum Hals steht, befinden wir uns auf dem Ozean der Metaphern und Redewendungen. Sie sind im journalistischen Sprachgebrauch alltäglich, werden allerdings zusehends gedankenlos und sinnentleert gebraucht oder wirken stereotyp und aussageschwach. Besonders sensibel zu handhaben sind sie in meinungsbasierten Darstellungsformen wie dem Kommentar, da die Sprache hier zwecks Argumentation persönliche Prägungen aufweisen sollte. Belanglose Bilder verhindern jedoch klare Standpunkte. Der Autor analysierte hierfür politische Zeitungskommentare während der Landtagswahl in NRW 2010.
Front Matter....Pages 1-9
Einleitung....Pages 11-15
Metaphern und Phraseologismen....Pages 17-74
Kommentar als journalistische Darstellungsform....Pages 75-78
Der Landtagswahlkampf in Nordrhein-Westfalen 2010....Pages 79-91
Die Untersuchung....Pages 93-114
Sprachliche Analyse des politischen Kommentars....Pages 115-151
Fazit: Konstruktive und destruktive Stilistik im Kommentar....Pages 153-162
Back Matter....Pages 163-181