دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Stephan Pflaum (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658156435, 9783658156442
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 338
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مربیگری در انتقال از دانشگاه به کار: یک مطالعه تجربی در مورد عوامل موفقیت و مزایای درک شده: آموزش حرفه ای و حرفه ای، مدیریت، سازمان و رهبری، ارزیابی، آزمون و ارزشیابی
در صورت تبدیل فایل کتاب Mentoring beim Übergang vom Studium in den Beruf: Eine empirische Studie zu Erfolgsfaktoren und wahrgenommenem Nutzen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مربیگری در انتقال از دانشگاه به کار: یک مطالعه تجربی در مورد عوامل موفقیت و مزایای درک شده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در یک مطالعه پانل سه ساله، استفان پلوم به طور سیستماتیک مزایای مربیگری را هنگام تغییر از دانشگاه به محل کار از دیدگاه مربیان و مربیان بررسی می کند. نویسنده با استفاده از داده های کمی و کیفی، شرایط چارچوبی را برای برنامه های راهنمایی خوب و موفقیت آمیز ارائه می دهد. هدف تحقیق، بزرگترین برنامه آموزشی بین دانشکدهای و بینصنعتی دانشگاه لودویگ-ماکسیمیلیان مونیخ است. توصیه هایی برای طراحی بهینه برنامه های مربیگری در دانشگاه ها از نتایج این مطالعه به دست آمده است.
Stephan Pflaum untersucht in einer dreijährigen Panel-Studie systematisch den Nutzen von Mentoring beim Wechsel vom Studium in den Beruf aus Sicht der Mentees und der MentorInnen. Der Autor präsentiert Rahmenbedingungen für gutes Mentoring und erfolgreiche Mentoringprogramme anhand quantitativer und qualitativer Daten. Untersuchungsgegenstand ist das bundesweit in dieser Form größte, fakultäts- und branchenübergreifende Mentoringprogramm der Ludwig-Maximilians-Universität München. Aus den Ergebnissen der Studie werden Handlungsempfehlungen für die optimale Gestaltung von Mentoringprogrammen an Universitäten abgeleitet.
Front Matter....Pages I-XI
Einleitung....Pages 13-20
Forschungsstand und wissenschaftliche Einordnung....Pages 21-129
Empirischer Teil....Pages 131-266
Zusammenfassung und Resümee....Pages 267-287
Back Matter....Pages 289-343