دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Bahar Haghanipour (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658034801, 9783658034818
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 284
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Mentoring als gendergerechte Personalentwicklung: Wirksamkeit und Grenzen eines Programms in den Ingenieurwissenschaften به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مربیگری به عنوان توسعه کارکنان با برابری جنسیتی: اثربخشی و محدودیت های یک برنامه در مهندسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مروری در حال رونق است. چه در دانشگاه ها، چه در تجارت و چه در سیاست، برنامه های مربیگری را می توان در همه جا به عنوان توسعه پرسنل متناسب با جنسیت یافت، که هدف آن مقابله با حضور ناکافی زنان در پست های مدیریتی است. اما برنامه های راهنمایی واقعا چه می کنند؟ این سوال اساسی هنوز در تحقیقات قبلی روشن نشده است و درک نسبت ورودی به ستانده دشوار است. بهار حقانی پور این سوال را از طریق مصاحبه با شرکت کنندگان سابق یک برنامه منتورینگ بررسی می کند. او اثرات ماندگار این اقدام خاص را بررسی می کند و آنها را به توصیه هایی برای اقدام تبدیل می کند. نتایج نشان میدهد که مربیگری در سطح روانی-اجتماعی کار میکند، اما خواستهها در مورد تجارت و سیاست باقی میماند. شکلگیری بعدی انواع ایدهآل، ورودی جدیدی به تحقیق راهنمایی میدهد.
Mentoring hat Hochkonjunktur. Egal ob in Hochschulen, Wirtschaft oder Politik, überall findet man Mentoring-Programme als gendergerechte Personalentwicklung, die der Unterrepräsentanz von Frauen in Führungspositionen entgegenwirken sollen. Doch was bringen Mentoring-Programme wirklich? Diese grundlegende Frage ist in der bisherigen Forschung noch nicht geklärt, das Input-Output-Verhältnis schwierig zu fassen. Bahar Haghanipour geht dieser Frage anhand von Interviews mit ehemaligen Teilnehmerinnen eines Mentoring-Programms nach. Sie untersucht die nachhaltigen Wirkungen dieser spezifischen Maßnahme und übersetzt sie in Handlungsempfehlungen. Die Ergebnisse zeigen, dass das Mentoring gerade auf einer psychosozialen Ebene wirkt, aber Forderungen an Wirtschaft und Politik bestehen bleiben. Eine sich anschließende Idealtypenbildung gibt der Mentoring-Forschung neuen Input.
Front Matter....Pages 1-9
Einleitung....Pages 11-14
Ausgangslage zur Frauenerwerbstätigkeit und Gleichstellung....Pages 15-53
Erklärungsansätze zur Unterrepräsentanz von Frauen in Führungspositionen....Pages 55-114
Mentoring als Instrument der Personalentwicklung....Pages 115-142
Untersuchungsdesign....Pages 143-157
Auswertung....Pages 159-248
Schlussfolgerungen und Entwicklungsmöglichkeiten....Pages 249-264
Back Matter....Pages 265-289