دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Cillian McGrattan
سری:
ISBN (شابک) : 0230292003, 9780230292000
ناشر: Palgrave Macmillan
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 220
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 692 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Memory, Politics and Identity: Haunted by History به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب حافظه، سیاست و هویت: تاریخچه خالی از سکنه است نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این پرسش که چگونه از گذشته های بحث برانگیز فراتر رفت، جوامع را در سراسر جهان به چالش می کشد. با تمرکز بر پرونده ایرلند شمالی، حافظه، هویت، سیاست بررسی میکند که چگونه بیعدالتیهای تاریخی همچنان زندگیهای معاصر را تحت تأثیر قرار میدهند و چگونه رویکردهای نهادی و حقوقی برای «برخورد» با گذشته اغلب جای خود را در بهترین حالت به یک اجماع خاموش و در بدترین حالت به یک تجدید نظر میدهد. به حاشیه راندن قربانیان این کتاب با تکیه بر ایدههایی از نظریه پسااستعماری و عدالت انتقالی و همچنین متفکرانی مانند دریدا، ریکور و پوکاک، چشمانداز تازهای درباره نیروی باقیمانده تاریخ در موقعیتهای پس از درگیری ارائه میکند. این نقشه بازتولید ایدهها و روایتها را از طریق رسانهها و بازنماییهای فرهنگی ترسیم میکند و پیشنهاد میکند که پاسخ به سؤال حرکت رو به جلو ممکن است در ترکیبی از دقت تاریخی و کثرت گرایی اخلاقی باشد.
The question of how to move beyond contentious pasts exercises societies across the globe. Focusing on the Northern Irish case, Memory, Identity, Politics examines how historical injustices continue to haunt contemporary lives, and how institutional and juridical approaches to 'dealing' with the past often give way to at best a silencing consensus and at worst a re-marginalizing of victims. Drawing on ideas from post-colonial theory and transitional justice as well as thinkers such as Derrida, Ricoeur and Pocock, this book provides a fresh perspective on the residual force of history in post-conflict situations. It maps the reproduction of ideas and narratives through media and cultural representations and suggests that the answer to the question of moving forward may be located in the combination of historical accuracy and ethical pluralism.