دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1. Aufl
نویسندگان: Müller. Olaf L
سری:
ISBN (شابک) : 9783104030715, 3104030715
ناشر: FISCHER E-Books
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 0
زبان: German
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب نور بیشتر گوته با نیوتن در اختلاف در مورد رنگ ها: (Produktform)متن کتاب الکترونیک،(VLB-WN)9980
در صورت تبدیل فایل کتاب Mehr Licht Goethe mit Newton im Streit um die Farben به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نور بیشتر گوته با نیوتن در اختلاف در مورد رنگ ها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
گوته به عنوان یک دانشمند: یک توانبخشی! ما هرگز نمی دانیم که آیا گوته در پایان گفت "نور بیشتر!" آنچه مسلم است این است که او باید می گفت: این ضرب المثل دهه ها تحقیق او را در مورد رنگ ها، روشنایی و تاریکی خلاصه می کند. افزایش روشنایی که گوته به دنبال آن بود، منجر به آزمایشهای بسیار ملموس، دقیقاً تکرارپذیر و شگفتآور میشود. در برابر انتقاد شکست خورده از گوته به مدت دو قرن، فیلسوف و فیلسوف علم اولاف ال. مولر از آزمایش های مصور گسترده ای استفاده می کند تا نشان دهد گوته در کجا مقابل نیوتن پیروز شد و چه سودی می توانیم از آن ببریم. گوته نه تنها یک آزمایشگر باهوش بود بلکه یک فیلسوف با استعداد علم نیز بود.
Goethe als Naturwissenschaftler: eine Rehabilitation! Ob Goethe ganz zuletzt »Mehr Licht!« gesagt hat, werden wir nie erfahren. Fest steht, dass er es hätte sagen sollen: Der Spruch bringt Jahrzehnte seiner Forschung zu Farben, Licht und Finsternis auf den Punkt. Die Erhöhung der Helligkeit, auf die Goethe abzielte, führt zu ganz konkreten, exakt reproduzierbaren und überraschenden Experimenten. Gegen die verfehlte Goethe-Kritik zweier Jahrhunderte zeigt der Philosoph und Wissenschaftstheoretiker Olaf L. Müller anhand ausführlich illustrierter Experimente, wo Goethe gegen Newton gewonnen hat und welchen Gewinn wir daraus ziehen können. Goethe war nicht nur ein gewiefter Experimentator – er war auch ein begnadeter Wissenschaftsphilosoph.