ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Mechanisms of Cross-Boundary Learning

دانلود کتاب مکانیسم های یادگیری فرامرزی

Mechanisms of Cross-Boundary Learning

مشخصات کتاب

Mechanisms of Cross-Boundary Learning

ویرایش: [1 ed.] 
نویسندگان: , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1527537773, 9781527537774 
ناشر: Cambridge Scholars Publishing 
سال نشر: 2019 
تعداد صفحات: 175
[169] 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Mechanisms of Cross-Boundary Learning به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مکانیسم های یادگیری فرامرزی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مکانیسم های یادگیری فرامرزی

این کتاب مکانیسمی را نشان می دهد که از طریق آن بزرگسالان از طریق تجربیات عبور از مرز یاد می گیرند. گذر از مرز، اگرچه به طرق مختلف تعریف می شود، به فعالیت هایی اشاره دارد که در آن افراد متعلق به سازمان های مختلف در زمینه ای متفاوت از محل کار خود همکاری می کنند. در حالی که عبور از مرز، محققان و متخصصان را به عنوان بستری برای یادگیری بزرگسالان جذب می کند، تجزیه و تحلیل قبلی مکانیسم آن کافی نبوده است. برای پرداختن به این شکاف پژوهشی، این متن ادبیات مربوط به تئوری های مربوط به عبور از مرز را به صورت بین رشته ای مرور می کند و به طور تجربی مکانیسم یادگیری از طریق عبور از مرز و ایجاد شغل مرتبط را تحلیل می کند. همچنین مفاهیم و تکنیک‌های رویکرد نظریه مبتنی بر اصلاح‌شده (M-GTA) را به منظور تسهیل درک آسان در بین محققان و متخصصان در تحقیقات مدیریت و سازمان توضیح می‌دهد. در حالی که ساخت شغل یکی از موضوعات تحقیقاتی است که امروزه تعداد زیادی از محققان را به خود جذب کرده است، مطالعات تجربی در این زمینه کم است. این کتاب به مواردی در ژاپن می‌پردازد که پروژه‌های آزمایشی مختلفی در حال انجام هستند. با این حال، با توجه به این واقعیت که شیوه‌های بازار کار و مدیریت منابع انسانی (HRM) در ژاپن آنطور که معمولاً گفته می‌شود متفاوت از سایر کشورها نیست، یافته‌های آن می‌تواند در سایر تنظیمات در سراسر جهان اعمال شود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book reveals the mechanism through which adults learn through boundary-crossing experiences. Boundary crossing, though defined in various ways, refers to activities in which persons belonging to different organizations collaborate in a context different from their workplace. While boundary crossing attracts researchers and practitioners as a platform for adult learning, previous analysis of its mechanism has been insufficient. To address this research gap, this text reviews literature on theories related to boundary crossing on an interdisciplinary basis, and empirically analyses the mechanism of learning through boundary crossing and associated job crafting. It also explains the concepts and techniques of the Modified-grounded theory approach (M-GTA) in order to facilitate easy understanding among researchers and practitioners in management and organization research. While job crafting is one of the research topics attracting a large number of researchers today, there is a lack of empirical studies on this topic. This book addresses cases in Japan where various experimental projects are in progress. However, noting the fact that the labor market and human resource management (HRM) practices in Japan are not as different from other countries as is usually said, its findings can be applied to other settings across the globe.





نظرات کاربران