دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: ریاضیات ویرایش: نویسندگان: S. Rahvar, N. Sadooghi سری: ISBN (شابک) : 9812563342, 9789812701862 ناشر: World Scientific Publishing Company سال نشر: 2005 تعداد صفحات: 210 زبان: English فرمت فایل : DJVU (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Mathematical physics proceedings Tehran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پرونده فیزیک ریاضی تهران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از سال 1984، مجموعه ای از کنفرانس های منطقه ای در زمینه فیزیک ریاضی توسط فیزیکدانانی از ایران، پاکستان و ترکیه برای ترویج تحقیقات در زمینه فیزیک ریاضی و نظری در منطقه برگزار شده است. این جلد که برگرفته از یازدهم کنفرانس منطقهای فیزیک ریاضی است، شامل 8 مقاله مروری و 44 مقاله تحقیقاتی در مورد مهمترین موضوعات فیزیک نظری و ریاضی مانند اخترفیزیک و کیهانشناسی، نظریه میدان همشکل، فیزیک انرژی بالا، نسبیت عام و فیزیک پلاسما است. . مقالات مروری جامع و مستقل هستند و مهمترین تحولات در موضوعات مربوطه را گزارش می کنند. هر مقاله مروری فهرست کاملی از منابع را ارائه می دهد که به ویژه برای دانشجویان فارغ التحصیل که تازه فعالیت های تحقیقاتی خود را شروع کرده اند مفید است. حتی دانشجویان جاهطلب در رشته فیزیک میتوانند از این مقالات مروری بهعنوان پیشزمینه مفید برای رفتن بیشتر به موضوع و کشف ادبیات تحقیق استفاده کنند. آنها توسط دانشمندان برجسته برجسته ارائه شده است: M Moniez (Laboratoire de l'Accelerateur Lineare، فرانسه) و V Sahni (مرکز بین دانشگاهی نجوم و اخترفیزیک (IUCAA)، هند) در اخترفیزیک و کیهان شناسی، W Nahm (موسسه Dublin for Advanced). مطالعات (DIAS)، ایرلند) در نظریه میدان همسو، J Lukierski (دانشگاه Wroclaw، لهستان) در فیزیک ریاضی، ریاض الدین و فیاض الدین (دانشگاه Quaid-i-Azam، پاکستان) در فیزیک انرژی بالا، N Dadhich (مرکز بین دانشگاهی) برای نجوم و اخترفیزیک (IUCAA)، هند) و A Qadir (دانشگاه ملی علم و فناوری، پاکستان) در نسبیت عام، و N Tsintsadze (دانشگاه دولتی تفلیس، جورجیا) در فیزیک پلاسما.