دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Klaus Urban (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783662462362, 9783662462379
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 290
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب علم و مهندسی مواد: سواری بر تیغ: علم مواد، عمومی، مهندسی مواد، شیمی معدنی
در صورت تبدیل فایل کتاب Materialwissenschaft und Werkstofftechnik: Ein Ritt auf der Rasierklinge به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب علم و مهندسی مواد: سواری بر تیغ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نویسنده خواننده را به گشتی در اکتشاف در گذشته و حال تولید و استفاده از مواد، در امتداد مسیر توسعه یک تکنیک فرهنگی باستانی که برای همه آشناست، فناوری تراشیدن مرطوب - از خراش سنگ به تیغ با تکنولوژی بالا. خواننده می آموزد که چگونه کار انسان با مواد از صنایع دستی به صنعت و در نهایت به یک علم مستقل تبدیل شده است و چگونه مواد کل دوران را شکل داده اند. در طول این گشت و گذار، او با محققان و کارآفرینانی ملاقات می کند که این مسیر را در کارهایی هدفمند و اغلب دشوار باز کرده اند.
در گفتگو با خواننده، دانش اولیه لازم در زمینه علم مواد و فناوری مواد به دست می آید. با استفاده از مثالهای توصیفشده برای درک اینکه خواص مواد به چه چیزی بستگی دارد، چگونه میتوان آنها را آزمایش کرد و به طور خاص تحت تأثیر قرار داد، به وضوح بیان میشود. و نشان داده شده است که استفاده از یک ماده جدید در صنعت صرفاً به خواص آن بستگی ندارد، بلکه سایر معیارها و خطرات احتمالی نیز باید از ابتدا در طول توسعه آن در نظر گرفته شوند.
نویسنده میخواهد. تشویق دانش آموزان سال آخر دبیرستان به تحصیل در رشته علوم و مهندسی مواد، اگرچه بیشتر آنها در مدرسه چیزی در مورد آن نشنیده اند. او مایل است به دانشجویان جدید در رشته های فنی کمک کند تا خود را در این زمینه متنوع جهت دهی کنند و مایل است عموم مردم را آگاه کند که مواد نه تنها ادوار گذشته را شکل داده اند، بلکه "تکنولوژی پیشرفته" را که ما به آن وابسته هستیم. در روز و در همه جا، حداکثر ایده جذابی خواهد بود که بدون مواد جدید هرگز مورد توجه قرار نمی گرفت.
Der Autor unternimmt mit dem Leser eine Erkundungstour durch die Vergangenheit und Gegenwart der Herstellung und Nutzung von Werkstoffen, und zwar entlang dem Entwicklungsweg einer uralten, jedem vertrauten Kulturtechnik, der Nassrasiertechnik - vom Steinschaber bis zum Hightech-Rasiergerät. Dabei lernt der Leser, wie der Umgang des Menschen mit Werkstoffen vom Handwerk zur Industrie und schließlich zu einer eigenständigen Wissenschaft geworden ist und wie Werkstoffe ganze Epochen geprägt haben. Er begegnet im Laufe dieser Exkursion Forschern und Unternehmern, die diesen Weg in zielstrebiger, oft mühevoller Arbeit erschlossen haben.
Im Dialog mit dem Leser wird anhand der beschriebenen Beispiele sehr anschaulich materialwissenschaftliches und werkstofftechnisches Grundwissen vermittelt, das notwendig ist, um zu verstehen, wovon die Eigenschaften von Werkstoffen abhängen, wie man sie prüfen und gezielt beeinflussen kann. Und es wird demonstriert, dass es nicht allein von seinen Eigenschaften abhängt, ob ein neuer Werkstoff in der Industrie angewendet wird, sondern dass dazu bei seiner Entwicklung von vornherein auch andere Kriterien sowie mögliche Risiken zu bedenken sind.
Der Autor möchte Abiturienten anregen, Materialwissenschaft und Werkstofftechnik zu studieren, obwohl die meisten in der Schule darüber noch nichts gehört haben; er möchte Studieneinsteigern technischer Fachrichtungen helfen, sich auf diesem vielfältigen Gebiet zu orientieren, und er möchte einer breiteren Öffentlichkeit bewusst machen, dass Werkstoffe nicht nur vergangene Epochen geprägt haben, sondern dass „Hightech“, auf die wir heute tagtäglich und überall angewiesen sind, höchstens eine reizvolle Idee wäre, die ohne neue Werkstoffe niemals hätte zünden können.
Front Matter....Pages I-XII
Einleitung....Pages 1-4
Der Weite Weg Zur Werkstoffwissenschaft....Pages 5-140
Werkstofffachleute – Die Hightech-Macher....Pages 141-206
Vorstoß der Werkstoffwissenschaft in die Nano-Welt....Pages 207-264
Werkstoffwissenschaft – auf’s Ganze gesehen....Pages 265-268
Back Matter....Pages 269-280