دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: Hardcover
نویسندگان: Nachman Ben-Yehuda
سری:
ISBN (شابک) : 0299148300, 9780299148300
ناشر: University of Wisconsin Press
سال نشر: 1996
تعداد صفحات: 423
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Masada Myth: Collective Memory and Mythmaking in Israel به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اسطوره ماسادا: حافظه جمعی و اسطوره سازی در اسرائیل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در سال 73 پس از میلاد، طبق افسانه ها، 960 شورشی یهودی تحت محاصره در قلعه صحرای باستانی ماسادا، به جای تسلیم شدن به یک لژیون رومی، خودکشی کردند. داستان ماسادا که تنها در یک منبع تاریخی ثبت شده بود، برای قرن ها مبهم بود. در اسطوره ماسادا، ناخمن بن یهودا، جامعه شناس اسرائیلی روند تبدیل شدن ماسادا به نماد ایدئولوژیک دولت اسرائیل، موضوع دراماتیک فیلم ها و مینی سریال ها، زیارتگاهی مورد احترام نسل های صهیونیست و سربازان اسرائیلی و سودآورترین را دنبال می کند. جاذبه های گردشگری در اسرائیل مدرن بن یهودا توضیح می دهد که چگونه پس از نزدیک به 1800 سال، روایت طولانی، پیچیده و غیرمستند ژوزف فلاویوس در قرن بیستم ویرایش و تکمیل شد تا اسطوره ای ساده و قدرتمند از قهرمانی شکل بگیرد. او به راههایی میپردازد که این روایت اسطورهای جدید ماسادا توسط سازمانهای زیرزمینی یهودی پیش از دولت، ارتش اسرائیل، تیمهای باستانشناسی، رسانههای جمعی، جنبشهای جوانان، کتابهای درسی، صنعت توریست و هنر ایجاد، ترویج و نگهداری میشود. او درباره سازمانها و جنبشهای مختلفی که «تجربه ماسادا» را ایجاد کردند (معمولاً یک سفر آیینی در صحرای یهود و به دنبال آن صعود به قلعه و خوانش دراماتیک داستان ماسادا) و چگونگی تغییر آن طی دههها از زیارت صهیونیستها بحث میکند. به مقصد گردشگری بن یهودا با قرار دادن داستان در یک زمینه تاریخی، جامعهشناختی و روانشناختی بزرگتر، از تئوریهای حافظه جمعی و اسطورهسازی استفاده میکند تا نقش حیاتی ماسادا در روند ملتسازی اسرائیل مدرن و شکلگیری هویت جدید یهودی را تحلیل کند. بن یهودا که متخصص در زمینه انحراف و کنترل اجتماعی است، به طور خاص به این میپردازد که چگونه و چرا یک شکست نظامی و یک مورد مرموز و نگرانکننده خودکشی جمعی (در تضاد با آموزههای یهودیت) به عنوان یک داستان قهرمانانه بازسازی و ساخته شد.