دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Masahiro Morioka
سری:
ISBN (شابک) : 9784062882163, 9784990866853
ناشر: Tokyo Philosophy Project
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 261
[263]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 75 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Manga Introduction to Philosophy: An Exploration of Time, Existence, the Self, and the Meaning of Life به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مانگا مقدمه ای بر فلسفه: کاوش در زمان، هستی، خود و معنای زندگی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب برای اولین بار در سال 2013 به زبان ژاپنی منتشر شد و نه تنها مورد استقبال عموم خوانندگان، بلکه از سوی متخصصان فلسفه نیز قرار گرفت. من معتقدم که در زمینه رویکردهای مقدماتی فلسفه موفق شده است. بسیاری از کتابهای مانگا یا کمیک در توضیح افکار فیلسوفان بزرگ قبلاً منتشر شدهاند. مانگایی نیز وجود داشته است که داستان آن توسط فیلسوفان تصور شده است. با این حال، تا آنجا که من می دانم، هرگز کتابی وجود نداشته است که در آن فیلسوفی افکار فلسفی خود را کاملاً به شکل مانگا نشان دهد. بدون شک بسیاری از فیلسوفان وجود دارند که می توانند مانگا یا تصویر بکشند، بنابراین بسیار عجیب است که تاکنون چنین کتابی منتشر نشده است. «میخواهم خودم یک مقدمه مانگا برای فلسفه ترسیم کنم!» بعد از اینکه این ایده به ذهنم رسید، با بردن پیشنویسی از حدود بیست صفحه مانگا به بخش ویرایش در انتشارات کودانشا شروع کردم. کاراکترها در ابتدا ناخوشایند بودند، اما همانطور که به طراحی ادامه میدادم، به نظر میرسید که آرامتر حرکت میکنند، و زمانی که کار را تمام کردم، تقریباً احساس میکردم که خودشان صحبت میکنند. من حدود 220 صفحه اصلی را با جزئیات با مداد ترسیم کردم. خالق مانگا، Nyancofu Terada سپس به این طراحی های مداد خطوط حرفه ای داد. کاملاً به لطف او بود که توانستم مانگای خود را در مجموعه جلد شومیز کودانشا منتشر کنم. همانطور که عنوان کتاب می گوید، این کتاب مقدمه ای بر فلسفه است. سعی کردم در مورد سؤالاتی مانند «فلسفه چیست؟» و «فلسفی فکر کردن به چه معناست» برای خوانندگان عمومی بنویسم. این کتابی نیست که توضیحاتی آسان از نظریات فیلسوفان مشهور ارائه دهد. درعوض، سعی کردهام تا حد امکان شفافتر بیان کنم که چگونه درباره چهار موضوع اصلی فکر میکنم: \"زمان\" \"هستی\" \"من\" و \"زندگی\". با دنبال کردن این مسیر خواننده مستقیماً به عناصر اصلی تفکر فلسفی هدایت می شود.