دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Francesca Bargiela-Chiappini. Sandra J. Harris
سری: Pragmatics & Beyond New Series 44
ISBN (شابک) : 902725057X, 9781556198069
ناشر: John Benjamins
سال نشر: 1997
تعداد صفحات: 306
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 10 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Managing Language: The Discourse of Corporate Meetings به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زبان مدیریت: گفتمان جلسات شرکتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هدف این متن پاسخ به این سوال است که مدیران در شرکت های چند ملیتی واقعا در طول جلسات چه می کنند؟ پس از کار میدانی در سه شرکت در بریتانیا و ایتالیا، تصویری که ظاهر می شود تصویری است که درک گسترده جلسات به عنوان رویدادهای خسته کننده و معمول در زندگی یک سازمان را به چالش می کشد. همانطور که ضبط های تحلیل شده در کتاب نشان می دهد، معانی و روابط سازمانی از طریق تعامل کلامی به وجود می آیند. اینها در یک فرآیند دائمی حس سازی در جستجوی انسجامی که مدیران را در زندگی روزمره خود درگیر می کند، به چالش کشیده و دستکاری می شوند. پراگماتيك ضمير سازي، استعاره ها و نشانگرهاي گفتمان، و نيز توسعه موضوعي، پويايي معناسازي را در هر دو زبان انگليسي و ايتاليايي نشان مي دهد.
The aim of this text is to answer the question: what do managers in multinational companies really do during meetings? Following fieldwork in three corporations in Britain and Italy, the picture that emerges is one that challenges the widespread understanding of meetings as boring, routine events in the life of an organization. As the recordings analyzed in the book show, organizational meanings and relations come into existence through verbal interaction; these are challenged and manipulated in a constant process of sense-making in search of coherence which engages managers in their daily life. The pragmatics of pronominalization, metaphors and discourse markers, as well as thematic development, reveal the dynamics of sense-making in both English and Italian.