دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: H. Moore
سری:
ISBN (شابک) : 0415258669, 9780203398258
ناشر:
سال نشر: 2002
تعداد صفحات: 268
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Magical Interpretations, Material Reality: Modernity, Witchcraft and the Occult in Postcolonial Africa به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تعابیر جادویی ، واقعیت مادی: مدرنیته ، جادوگری و غیبت در آفریقای پسااستعماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
«تفسیرهای جادویی، واقعیتهای مادی بسیاری از بهترین دانشمندان امروزی آفریقای معاصر را گرد هم میآورد. موضوع «جادوگری» مدتهاست با پرترههای عجیب و غریب یک آفریقای «سنتی» همراه بوده است، اما این جلد، مسئله غیبت را به عنوان نقطهای برای ورود به سیاست اخلاقی برخی از واقعیتهای بسیار مدرن آفریقایی میگیرد. - جیمز فرگوسن، دانشگاه کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا، این مقالات گواه شیوای حضور و قدرت تخیلی غیبی، و ارتباط نزدیک بین سرمایه داری جهانی و کیهان شناسی محلی، در آفریقای پسااستعماری است. سهم عمده ای در پژوهشی است که هدف آن بازسازی شکاف بین مدرنیته و سنت است. - چارلز پیوت، دانشگاه دوک، ایالات متحده آمریکا این جلد، تفکرات اخیر را در مورد جادوگری در آفریقا، با توجه خاص به تغییرات در معانی و اعمال بیان می کند. این کتاب روشی را بررسی می کند که افراد مختلف در زمینه های مختلف درک می کنند که "جادوگری" چیست و چه معنایی می تواند داشته باشد. این جلد با استفاده از مطالب قوم نگاری اخیر از سراسر قاره، چگونگی بیان جادوگری را با تنظیمات خاص مدرن به عنوان مثال: دولت در کامرون بررسی می کند. ; پنطیکاستالیسم در مالاوی؛ سیستم دانشگاهی در نیجریه و صندوق بین المللی پول در غنا، سیرالئون و تانزانیا. ویراستاران مروری اجمالی و بازنگری به موقع از بحثهای مردمشناختی طولانیمدت درباره «جادوگری آفریقا» ارائه میکنند، در حالی که به طور همزمان نگرانیهای گستردهتری را در مورد نظریههای علوم اجتماعی غربی مطرح میکنند.