دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Natalia Ginzburg
سری:
ناشر: Penguin Random House Grupo Editorial España
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 0
زبان: Spanish
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 581 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Léxico familiar به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فرهنگ لغت خانواده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اگرچه این کتاب بر اساس رویدادهای واقعی است، اما من دوست دارم فکر کنم که «واژه نامه خانواده» قرار است مانند یک رمان خوانده شود و از این کتاب همه چیزهایی را که معمولاً از داستان میخواهیم بخواهد. اینگونه است که ناتالیا گینزبورگ در مورد این متن باشکوه صحبت می کند که دوران کودکی و جوانی او را بازگو می کند و نام واقعی اقوام و دوستان از جمله چزاره پاوزه و الیو ویتورینی در آن ظاهر می شود. واژگان خانوادگی درباره لوییس صحبت می کند، یک خانواده یهودی و ضد فاشیست که از سال 1930 تا 1950 در تورین زندگی می کردند. ناتالیا یکی از دختران پروفسور لوی بود و شاهد ممتاز لحظات صمیمی خانواده، آن گفتگوی بین والدین و خواهر و برادر بود. که تبدیل به یک زبان مخفی می شود. از طریق این واژگان عجیب و غریب، ما با پدر و مادر ناتالیا آشنا می شویم، افرادی که کتاب را سرشار از سرزندگی می کنند. همچنین برادران نویسنده، شوهر اول او و سیاستمداران و روشنفکران با ارزش را خواهیم دید. اینگونه است که تاریخ ایتالیای ضد فاشیست با لباسی در لابه لای صفحات کتابی ساده و جذاب می گذرد، جایی که حکایات روزمره بی شرمانه با تأملات عمیق آمیخته می شود و استعداد ناتالیا گینزبورگ به آزادترین حد خود می رسد.
«Aunque esté basado en hechos reales, me gusta pensar que Léxico familiar va a leerse como una novela, pidiéndole a este libro todo lo que solemos pedir a la ficción.» Así se expresaba Natalia Ginzburg hablando de este magnífico texto que cuenta su infancia y su juventud, y donde aparecen los nombres reales de parientes y amigos, entre ellos Cesare Pavese y Elio Vittorini. Léxico familiar habla de los Levi, una familia judía y antifascista que vivió en Turín desde 1930 hasta 1950. Natalia era una de las hijas del profesor Levi y fue testigo privilegiado de los momentos íntimos de la familia, de ese parloteo entre padres y hermanos que se convierte en un idioma secreto. A través de este léxico tan peculiar vamos conociendo al padre y a la madre de Natalia, unas personas que inundan de vitalidad el libro; veremos también a los hermanos de la autora, a su primer esposo, y a políticos e intelectuales de gran valía. Así es como la historia de la Italia antifascista se pasea en bata por las páginas de un libro fascinante, falsamente simple, donde las anécdotas cotidianas se mezclan sin pudor con reflexiones de mucho calado, y donde el talento de Natalia Ginzburg llega a su expresión más libre.