دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Vedi R Hadiz
سری: Contemporary issues in Asia and the Pacific
ISBN (شابک) : 9780804768528, 0804768536
ناشر: Stanford University Press
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 266
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Localising power in post-authoritarian Indonesia : a Southeast Asia perspective به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بومی سازی قدرت در اندونزی پس از استبداد: چشم انداز آسیای جنوب شرقی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب در مورد این است که چگونه طراحی تغییرات نهادی منجر به پیامدهای ناخواسته می شود. بسیاری از جوامع پسا اقتدارگرا، تمرکززدایی – به طور مؤثر بومیسازی قدرت – را به عنوان بخشی از دموکراسیسازی و همچنین در تلاشهای خود برای استقرار «حکمرانی خوب» پذیرفتهاند. ودی هادیز توجه را به تنشها و تضادهای همراه معطوف میکند که شرایطی را که عملاً بومیسازی قدرت تحت آن صورت میگیرد، تعریف میکند. در این فرآیند، او تحلیل قانعکنندهای ایجاد میکند که تغییرات اجتماعی و نهادی را به نتایج تضاد اجتماعی در عرصههای محلی قدرت مرتبط میکند. هادیز با استفاده از مورد اندونزی، و مقایسه آن با تایلند و فیلیپین، به دنبال درک این معمای ظاهری است که چگونه سیستمهای غارتگر محلی قدرت در برابر فشارهای بینالمللی و داخلی انعطافپذیر میمانند. هادیز که به شدت متقاعد کننده و به طور مشخص پرشور است، خوانندگان را به چالش می کشد و در عین حال قانع کننده استدلال می کند که قدرت و سیاست محلی هنوز در دنیای جهانی شده ما اهمیت زیادی دارد.
This book is about how the design of institutional change results in unintended consequences. Many post-authoritarian societies have adopted decentralization—effectively localizing power—as part and parcel of democratization, but also in their efforts to entrench "good governance." Vedi Hadiz shifts the attention to the accompanying tensions and contradictions that define the terms under which the localization of power actually takes place. In the process, he develops a compelling analysis that ties social and institutional change to the outcomes of social conflict in local arenas of power. Using the case of Indonesia, and comparing it with Thailand and the Philippines, Hadiz seeks to understand the seeming puzzle of how local predatory systems of power remain resilient in the face of international and domestic pressures. Forcefully persuasive and characteristically passionate, Hadiz challenges readers while arguing convincingly that local power and politics still matter greatly in our globalized world.
Contents......Page 10
Acknowledgments......Page 12
Introduction: Localisation and Globalisation......Page 16
1. Decentralisation, Development and Democracy: Theoretical Issues and Debates......Page 32
2. T he Post-Authoritarian Context: Technocratic Ambitions and the Challenge of Predatory Power......Page 55
3. T he Localisation of Power and Institutional Change......Page 78
4. A Political Sociology of Local Elites......Page 103
5. Money Politics and Thuggery in New Local Democracies......Page 134
6. The Politics of Inclusion and Exclusion......Page 158
Conclusion: Decentralisation, Recentralisation and Globalisation......Page 186
Notes......Page 200
Bibliography......Page 220
Index......Page 246