دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Pablo Oyarzun
سری: SUNY Series, Literature . . . in Theory
ISBN (شابک) : 1438486790, 9781438486796
ناشر: State University of New York Press
سال نشر: 2022
تعداد صفحات: 230
[232]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Literature and Skepticism به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ادبیات و شک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ادبیات و شکاکیت نگرش شکگرایانه را به شرایط امکان در ادبیات (مدرن) پیوند میدهد - بهویژه، شکل روایی و مقاله. پابلو اویارزون پیشنهاد می کند که روایت و مقاله رابطه بین ادبیات و شک گرایی را به شیوه های متفاوت اما مکمل و در عین حال همدستی مستند می کند. از آنجایی که اجرای روایی به مرز ساختاری ادبی می رسد - که به عنوان قلمرو داستان تلقی می شود - نوعی بازتاب پاراگفتمانی به طور انتقادی با این اجرا همراه می شود، درباره آن بحث می کند، کنایه می کند، تظاهر می کند که آن را باور نمی کند یا آشکارا آن را تکذیب می کند. با این حال، روایت با تردید از خود فاصله میگیرد و در همان لحظهای که حقیقت، مقالهای، به سطح میآید، به حقیقت نهایی تسلیم میشود. نویسندگان - مونتن، سوئیفت، لیختنبرگ، کلایست، کافکا و بورخس - نمایندگان برجسته یکی از فرمها و فرمهای دیگر هستند و همه آثاری که مورد تحلیل قرار گرفتهاند، مواردی از تعامل پیچیده بین روایت و مقاله هستند.
Literature and Skepticism links the skeptic attitude to the conditions of possibility in (modern) literature--in particular, the narrative form and the essay. Pablo Oyarzun proposes that narrative and the essay document the relationship between literature and skepticism in different but complementary and, at the same time, complicit ways. As the narrative performance reaches the structural limit of the literary--understood as the domain of fiction--a sort of para-discursive reflection critically accompanies this performance, discussing it, ironizing it, feigning to disbelieve it, or overtly belying it. Yet the narrative doubtfully takes distance from itself, surrendering all right to a final truth at the very moment at which truth emerges, essayistic, to the surface. The authors considered--Montaigne, Swift, Lichtenberg, Kleist, Kafka, and Borges--are eminent representatives of one and the other form, and all of the works analyzed are cases of a complex interplay between narrative and essay.