دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Robin Goodfellow. Mary R. Lea
سری: Research into Higher Education
ISBN (شابک) : 0415537967, 9780415537964
ناشر: Routledge
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 230
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Literacy in the Digital University: Critical perspectives on learning, scholarship and technology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سواد در دانشگاه دیجیتال: دیدگاه های انتقادی در مورد یادگیری، بورس تحصیلی و فناوری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
سواد در دانشگاه دیجیتال یک جلد ابتکاری است که دیدگاهها را از دو حوزه تحقیق و عمل گرد هم میآورد: «سواد و یادگیری» و «فناوریهای یادگیری». این زمینه ها با تاریخچه و مسیر خود، به ندرت در عمل، تئوری یا تحقیق با هم همپوشانی داشته اند. در مقابله با این شکاف، حجم، زمینه جدیدی را ایجاد می کند. این نشان میدهد که چگونه رویکردهای مکمل و متضاد به سواد و فنآوری را میتوان به روشهای مولد در کنار هم قرار داد و پیامدهای این امر را برای پزشکانی که در طیف گستردهای از زمینهها کار میکنند در نظر میگیرد.
این کتاب کارهایی از مقامات معتبر در این دو زمینه را به نمایش میگذارد تا مبانی مکالمات جدید در مورد یادگیری و تمرین در دانشگاه دیجیتال را فراهم کند. برای معلمان و محققان دانشگاه، توسعه دهندگان آموزشی و فناوران یادگیری، کارکنان کتابخانه، مدیران دانشگاه و سیاست گذاران، و از همه مهمتر، خود فراگیران، به ویژه آنهایی که در مقطع فوق لیسانس تحصیل می کنند، از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود.
Literacy in the Digital University is an innovative volume bringing together perspectives from two fields of enquiry and practice: ‘literacies and learning’ and ‘learning technologies’. With their own histories and trajectories, these fields have seldom overlapped either in practice, theory, or research. In tackling this divide head on, the volume breaks new ground. It illustrates how complementary and contrasting approaches to literacy and technology can be brought together in productive ways and considers the implications of this for practitioners working across a wide range of contexts.
The book showcases work from well-respected authorities in the two fields in order to provide the foundations for new conversations about learning and practice in the digital university. It will be of particular relevance to university teachers and researchers, educational developers and learning technologists, library staff, university managers and policy makers, and, not least, learners themselves, particularly those studying at post-graduate level.