دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1st Edition
نویسندگان: Firmin DeBrabander
سری:
ISBN (شابک) : 1108491367, 9781108811910
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 183
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب زندگی پس از حریم خصوصی: بازیابی دموکراسی در یک جامعه نظارتی: حریم خصوصی، حق: فلسفه
در صورت تبدیل فایل کتاب Life After Privacy: Reclaiming Democracy In A Surveillance Society به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زندگی پس از حریم خصوصی: بازیابی دموکراسی در یک جامعه نظارتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
حریم خصوصی در عصر دیجیتال به شدت به خطر افتاده است و ما شهروندان دیجیتال، تهدید اصلی آن هستیم و با کمال میل آن را تسلیم می کنیم تا از فناوری جدید استفاده کنیم و به دولت و شرکت ها قدرت زیادی بر خودمان می دهیم. در این اثر بسیار بدیع، Firmin DeBrabander با این فرض شروع میکند و میپرسد چگونه میتوانیم آزادی خود را در غیاب حریم خصوصی تضمین و محافظت کنیم. آیا ما میتوانیم - و باید - دوباره برای حمایت از این نهاد تجمع کنیم؟ آیا بالاخره حریم خصوصی برای آزادی سیاسی بسیار مهم است؟ دبراباندر می گوید که حریم خصوصی پایه ضعیفی برای دموکراسی است، این یک ارزش نسبتاً جدید است که به ندرت در طول تاریخ از آن برخوردار بوده است - اما دائما مورد آزار و اذیت قرار گرفته است - و از نظر سیاسی و فلسفی مشکوک است. او استدلال میکند که حیات قلمرو عمومی برای سلامت دموکراسی ما بسیار مهمتر است، اما در عصر دیجیتال به همان اندازه در خطر است - و اغلب نادیده گرفته میشود.
Privacy is gravely endangered in the digital age, and we, the digital citizens, are its principal threat, willingly surrendering it to avail ourselves of new technology, and granting the government and corporations immense power over us. In this highly original work, Firmin DeBrabander begins with this premise and asks how we can ensure and protect our freedom in the absence of privacy. Can—and should—we rally anew to support this institution? Is privacy so important to political liberty after all? DeBrabander makes the case that privacy is a poor foundation for democracy, that it is a relatively new value that has been rarely enjoyed throughout history—but constantly persecuted—and politically and philosophically suspect. The vitality of the public realm, he argues, is far more significant to the health of our democracy, but is equally endangered—and often overlooked—in the digital age.