دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Jean-François Lyotard
سری: Biblioteca di filosofia della storia 14
ISBN (شابک) : 8857572900, 9788857572901
ناشر: Mimesis
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 328
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 448 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب Lezioni sull'analitica del sublime به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سخنرانی در مورد تجزیه و تحلیل امر متعالی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
درسهای تحلیل امر متعالی که از نیاز به بازتعریف اساسنامه فلسفه و رویارویی با زیباییشناسی معاصر زاده شدهاند، شاید نتیجه ایدهآل اندیشه لیوتار را نشان دهند. در آنها و در مقایسه با کانت، در حقیقت، او میکوشد هم پایانپذیری عقل و هم «دیگری» آن را به تصویر بکشد و در جستوجوی احساس تعارض اندیشه و خود در امر زیباییشناختی و متعالی باشد. آنچه پیش می آید یک تقابل فلسفی درست با نقد کانتی است که می تواند دیدگاه جدیدی را هم در نقد سوم و هم در مورد لیوتار ارائه دهد. مانیفست هنوز زیرزمینی مدرنیته، که باید حداقل به عنوان موازنه ای در برابر ادعاهایی که دورچاربیتوننگ ما درباره مدرن (و فلسفه) هرگز از ساختن آن دست بر نمی دارد، بازخوانی شود.
Nate dall’esigenza di ridefinire lo statuto della filosofia e di confrontarsi con le estetiche contemporanee, le Lezioni sull’Analitica del sublime rappresentano forse l’ideale conclusione del pensiero di Lyotard. In esse e nel confronto con Kant egli tenta infatti di ritrarre tanto la finitudine della ragione quanto il suo “altro”, cercando nell’estetico e nel sublime il sentimento del dissidio del pensiero con se stesso. Ciò che ne nasce è un confronto propriamente filosofico con la critica kantiana, che sa offrire una nuova prospettiva sia sulla terza Critica sia su Lyotard. Un manifesto di modernità ancora sotterraneo, che va riletto almeno come contraltare delle rivendicazioni che la nostra Durcharbeitung del moderno (e della filosofia) non smette di avanzare.