دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Marianne Lemaire
سری:
ISBN (شابک) : 9782735112203
ناشر: Éditions de la Maison des sciences de l’homme, CNRS Éditions
سال نشر: 2009
تعداد صفحات:
زبان: French
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Les sillons de la souffrance, Représentations du travail en pays sénoufo (Côte d’Ivoire) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شیارهای رنج، نمایندگی کار در کشور سنوفو (ساحل عاج) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Sénoufo در شمال ساحل عاج شور و شوقی را در کارهای کشاورزی ایجاد کرد که ناظران از قرن نوزدهم بر آن تأکید کرده اند. برای این کشاورزان، کار ارزش خود را از رنجی که ایجاد می کند به جای هدف تولیدی خود می گیرد. مسابقات کار کشاورزی بدین ترتیب قهرمانانی را آماده می کند تا با به خطر انداختن جان خود با این رنج روبرو شوند. به همین ترتیب، موسیقی همراه با وظایف خاص، به دور از اینکه آنها را کم دردسر کند، آنها را حتی بیشتر تکرار می کند. او همچنین از طریق برانگیختن مضامین دردناک، بخشی از رنج اخلاقی را که از نظر سنوفو از کار جدا نیست، معرفی می کند. این قسمت با کمال میل به زنان اختصاص داده شده است، مخصوصاً در این آثار که تشییع جنازه و ژست های تشریفاتی است. در این کتاب، نویسنده مفهوم Senufo از کار را بررسی میکند و مطالبی را در اختیار ما میگذارد که ما را زیر سوال ببریم. از آنجایی که هیچ جامعه ای آن را به بعد اقتصادی خود تقلیل نمی دهد، کار یک مقوله انسان شناختی درست را تشکیل می دهد.
Les Sénoufo du nord de la Côte d'Ivoire mettent au travail agricole une ardeur que les observateurs ont soulignée dès le XIXe siècle. Pour ces cultivateurs, le travail puise sa valeur dans la souffrance qu’il occasionne plutôt que dans sa finalité productive. Les concours de travail agricole mettent ainsi en scène des champions prêts à affronter cette souffrance au péril de leur vie. De même, la musique qui accompagne certaines tâches, loin de les rendre moins pénibles, en redouble le caractère répétitif. Elle y introduit de surcroît, à travers l’évocation de thèmes douloureux, la part de souffrance morale inséparable du travail aux yeux des Sénoufo. Cette part est volontiers assignée aux femmes, notamment dans ces travaux que sont les soins funéraires et les gestes rituels. Dans ce livre, l’auteur explore la conception sénoufo du travail et nous donne matière à interroger la nôtre. Parce qu’aucune société ne le réduit à sa dimension économique, le travail constitue une catégorie proprement anthropologique.