دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Frauke Choi (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531162867, 9783531914701
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 260
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب محیط دستیابی و دسترسی آموزشی: به ارتباط با منشأ اجتماعی و مکانهای موجود در سیستم آموزش و پرورش: جامعه شناسی آموزش و پرورش
در صورت تبدیل فایل کتاب Leistungsmilieus und Bildungszugang: Zum Zusammenhang von sozialer Herkunft und Verbleib im Bildungssystem به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب محیط دستیابی و دسترسی آموزشی: به ارتباط با منشأ اجتماعی و مکانهای موجود در سیستم آموزش و پرورش نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
یافتههای مربوط به تفاوتهای کلاسی خاص در مشارکت آموزشی و عملکرد دانشآموزان دارای سنت طولانی در آلمان است. اما شرایط نابرابر زندگی چگونه بر کسب مهارت های عمل و موفقیت تحصیلی از نسلی به نسل دیگر تأثیر می گذارد؟ برای پاسخ به این سوال ابتدا در این کتاب به تلاش های پژوهش اجتماعی- ساختاری اجتماعی پرداخته شده است. در مرکز تحلیل تجربی، مسئله وجود تجربی و توصیف «محیطهای دستاورد» در ارتباط با مدلهای پژوهش محیطی قرار دارد. به عنوان یک عنصر ارتباطی بین شرایط زندگی "عینی" و پردازش "ذهنی" آنها، اینها در نظر گرفته شده اند تا اثرات نابرابری اجتماعی بر ماندن در سیستم آموزشی را با جزئیات بیشتری از بین ببرند.
Befunde über schichtspezifische Differenzen in der Bildungsbeteiligung und im Leistungsvermögen von Schülerinnen und Schülern haben in Deutschland eine lange Tradition. Aber auf welche Weise wirken sich ungleiche Lebensbedingungen von einer Generation zur anderen auf den Erwerb von Handlungskompetenzen und den Bildungserfolg aus? Zur Beantwortung dieser Frage werden in diesem Buch zunächst die Bemühungen der sozialstrukturellen Sozialisationsforschung diskutiert. Im Zentrum der empirischen Analysen steht dann in Anknüpfung an Modelle der Milieuforschung die Frage nach der empirischen Existenz und der Charakterisierung von ‚Leistungsmilieus’. Diese sollen als verbindendes Element zwischen ‚objektiven’ Lebensbedingungen und deren ‚subjektiven’ Verarbeitung die Auswirkungen von sozialer Ungleichheit auf den Verbleib im Bildungssystem näher aufschlüsseln.
Front Matter....Pages 1-15
Einleitung....Pages 17-20
Forschungsstand....Pages 21-85
Das Konzept der explorativen Studie....Pages 86-116
Soziale Herkunft und Bildungsverbleib....Pages 117-150
Exploration der Leistungsmilieus....Pages 151-225
Leistungsmilieus und Bildungszugang: Zentrale Thesen und Ergebnisse....Pages 226-240
Back Matter....Pages 241-257