دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1. Aufl.
نویسندگان: Max Bolze
سری:
ISBN (شابک) : 9783658296155, 9783658296162
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden;Springer VS
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 355
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب سبک زندگی در سالمندی: انگیزه هایی برای تحلیل ساختار اجتماعی میان رشته ای سالمندی: علوم اجتماعی، جامعه شناسی خانواده، جوانان و سالمندی، ساختار اجتماعی، نابرابری اجتماعی، جامعه شناسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Lebensführung im Alter(n)swandel: Impulse für eine interdisziplinäre Sozialstrukturanalyse des höheren Alters به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سبک زندگی در سالمندی: انگیزه هایی برای تحلیل ساختار اجتماعی میان رشته ای سالمندی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مکس بولز در حال توسعه یک برنامه تحقیقاتی میان رشته ای در رابط بین تحقیقات پیری و سبک زندگی است که او آن را تجزیه و تحلیل ساختار اجتماعی سالمندی توصیف می کند. هسته یک مدل چند سطحی مبتنی بر تئوری عمل برای تجزیه و تحلیل سبک زندگی است. با این کار می توان بحث علمی اجتماعی در مورد تمایز اجتماعی و فرهنگی سالمندی را به روشی نظری و مفهومی تر درک کرد و آن را به صورت تجربی در دسترس قرار داد. برای این منظور، رویکردهای روششناختی و تجربی ارائه شده است که میتوان از طریق تلفیق روشها، شکلگیری نوع را که اغلب در تحقیقات سبک زندگی مشکلساز است، بهبود بخشید.
Max Bolze entwickelt an der Schnittstelle zwischen Alter(n)s- und Lebensstilforschung ein interdisziplinäres Forschungsprogramm, das er als Sozialstrukturanalyse des höheren Alters charakterisiert. Den Kern bildet ein handlungstheoretisch fundiertes Mehrebenenmodell zur Analyse von Lebensführungen. Mit diesem gelingt es, die sozialwissenschaftliche Diskussion um eine soziale und kulturelle Differenzierung des Alter(n)s theoretisch-konzeptionell präziser zu erfassen und empirisch zugänglich zu machen. Hierfür werden methodologische und empirische Zugänge gelegt, über die durch Methodenintegration eine Verbesserung der in der Lebensstilforschung häufig problematisierten Typenbildung erreicht werden kann.
Front Matter ....Pages I-X
Einleitung (Max Bolze)....Pages 1-11
Alter(n)s- und Lebensstilforschung – Entwicklung und Perspektiven (Max Bolze)....Pages 13-71
Begriffliche Grundlagen und Standortbestimmung (Max Bolze)....Pages 73-111
Entwicklung des theoretischen Rahmenmodells (Max Bolze)....Pages 113-161
Methodologische Impulse – Empirische Perspektiven (Max Bolze)....Pages 163-215
Typenbildung, Konzeptspezifikation, Operationalisierung (Max Bolze)....Pages 217-260
Schlussbetrachtung (Max Bolze)....Pages 261-287
Back Matter ....Pages 289-352