دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Mottana
سری:
ناشر: EME éditions
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 870 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Le regard imaginal به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب به نظر خیالی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تخیل نه تنها تولید مثل نیست بلکه خلاق است. برخی از تخیلات هنری و مذهبی این امکان را به وجود آورده است که بتوانیم قدرت تصاویرمان را به اندازه ای که از ما بگریزند و ما را در حضور جهانی نامرئی قرار دهیم که بدین ترتیب به ظهور می رسد. چنین خواهد بود خیالی، به معنای هنری کوربین، که این فضای تخیلی را تعیین می کند که معنای تصاویر را غنی می کند و عمیقاً انسان را به کیهان و هستی باز می کند. با احراز هویت و عملیاتی شدن سنتهای نمادین و عرفانی بزرگ، بهویژه در عرفان نوافلاطونی، شرقی و غربی، این تخیل نیز کلید درک بسیاری از تجربیات خلاقانه در هنرهای معاصر و حتی راههای بیشتر یک آموزش واقعی را امروز به ما نمیدهد. از روح؟ این کتاب بینش تخیلی را به عنوان یک فلسفه حیاتی، به عنوان نوعی داروسازی معاصر از نگاه، که توسط فناوری های تصویری آشفته است، و همچنان به عنوان یک هرمنوتیک نمادین پیشنهاد می کند، که نمونه آن آثار درخشان و دگرگون ساز خالقان بزرگ است: آندری تارکوفسکی در سینما. ، تد هیوز در شعر و جاسینتو اسکلسی در موسیقی.
L’imagination n’est pas seulement reproductrice mais créatrice. Certains imaginaires artistiques et religieux ont permis de prendre la mesure de la puissance de nos images dans leur capacité à nous échapper et à nous mettre en présence d’un monde invisible qui accède ainsi à l’épiphanie. Tel serait l’imaginal, au sens de Henry Corbin, qui désigne cet espace imaginatif qui enrichit le sens des images et réintègre profondément l’homme au Cosmos et dans l’Etre. Authentifié et rendu opératoire par les grandes traditions symboliques et mystiques, en particulier dans les gnoses néoplatoniciennes, orientale et occidentale, l’imaginal ne nous donnerait-il pas aussi la clé pour comprendre de nos jours bien des expériences créatrices dans les arts contemporains et même plus les voies d’une véritable pédagogie de l’âme ? Le livre propose la vision imaginale comme une philosophie vitale, comme une sorte de pharmacopée contemporaine du regard, tant perturbé par les technologies des images, et encore comme une herméneutique symbolique, exemplifiée par les oeuvres rayonnantes et transmutatives de grands créateurs : Andrej Tarkovski dans le domaine du cinéma, Ted Hughes dans la poésie et Giacinto Scelsi dans la musique.