دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Apuleio
سری: Classici
ناشر: REA Multimedia
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 323 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Le metamorfosi o l'asino d'oro به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مسخ یا الاغ طلایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مهمترین اثر آپولیوس (125 - 170 بعد از میلاد) مسلماً مسخ است که پیشینیان آن را با نام الاغ طلایی نیز می شناختند. این تنها رمان در ادبیات لاتین است که به طور کامل به دست ما رسیده است، ماجراهای مرد جوانی به نام لوسیو را روایت می کند که به طور جادویی به الاغ تبدیل شده و در پایان به لطف کمک الهه ایزیس به سوی انسان باز می گردد. . داستان ارزش تمثیلی دارد، در واقع نشان دهنده سقوط و رستگاری انسان است، رمان همچنین دارای ارزش اتوبیوگرافیک قوی است و همه چیز در مورد شکل گیری فکری و اخلاقی یک انسان است. این نسخه، نسخه ای است که در قرن شانزدهم توسط آگنولو فیرنزولا ترجمه و بازسازی شده است.
L’opera più importante di Apuleio (125 – 170 d.C.) sono sicuramente Le Metamorfosi che gli antichi conoscevano anche con il nome de L’asino d’oro. E’ l’unico romanzo della letteratura latina che ci è giunto per intero, narra le peripezie di un giovane, Lucio, trasformato per magia in asino e che alla fine ritorna uomo grazie all’aiuto della dea Iside. La vicenda ha un valore allegorico, rappresenta infatti la caduta e la redenzione dell’uomo, il romanzo inoltre ha una forte valenza autobiografica ed è tutto incentrato sulla formazione intellettuale e morale di un uomo. La presente edizione è quella tradotta e rielaborata nel cinquecento da Agnolo Firenzuola.