دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Chaise LaDousa. Christina P. Davis
سری:
ISBN (شابک) : 9780367626525, 9781003146278
ناشر: Routledge India
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: [245]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Language, Education, and Identity: Medium in South Asia به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زبان، آموزش و هویت: متوسط در جنوب آسیا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به بررسی ابزار آموزشی در آموزش و بررسی اهمیت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی آن در زندگی مردم ساکن در جنوب آسیا می پردازد. این بینشی را در مورد معنای رسانه و آنچه که آن را برای هویت، آرمان و نابرابری بسیار مهم می کند، ارائه می دهد. این انجمن ارتباط ایدئولوژیک شده بین آموزش و تحرک اجتماعی و فضایی را زیر سوال می برد و در مورد به حاشیه راندن جنسیتی و طبقاتی که با آموزش بومی-متوسط همراه است بحث می کند. این جلد همچنین در نظر میگیرد که چگونه اقدامات سیاستی، مانند قانون حق بر آموزش (RTE) در هند، در رسیدگی به نابرابریهای ایجاد شده توسط رسانهها در مدارس شکست خوردهاند، و سؤالات مربوط به دسترسی، شمول و حقوق زبان را بررسی میکند. این کتاب با تکیه بر کار میدانی گسترده و مصاحبه های عمیق، برای دانشجویان و دانش پژوهان انسان شناسی، مطالعات آموزشی، زبان شناسی اجتماعی، جامعه شناسی و مطالعات جنوب آسیا ضروری خواهد بود. همچنین برای علاقه مندان به زبان و آموزش در جنوب آسیا جذاب خواهد بود، به ویژه نقش زبان در بازتولید نابرابری.
This book examines medium of instruction in education and studies its social, economic, and political significance in the lives of people living in South Asia. It provides insight into the meaning of medium and what makes it so important to identity, aspiration, and inequality. It questions the ideologized associations between education and social and spatial mobility and discusses the gender- and class-based marginalization that comes with vernacular-medium education. The volume also considers how policy measures, such as the Right to Education (RTE) Act in India, have failed to address the inequalities brought by medium in schools, and investigates questions on language access, inclusion, and rights. Drawing on extensive fieldwork and in-depth interviews, the book will be indispensable for students and scholars of anthropology, education studies, sociolinguistics, sociology, and South Asian studies. It will also appeal to those interested in language and education in South Asia, especially the role of language in the reproduction of inequality.