دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Alexandra Michalewski
سری: Ancient and Medieval Philosophy, Series 1
ISBN (شابک) : 9462700028, 9789462700024
ناشر: Leuven University Press
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 281
زبان: French
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 19 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب قدرت معقول: نظریه افلاطینی اشکال در آینه میراث مادی-افلاطونی: یونانی و رومی، فلسفه، سیاست و علوم اجتماعی، تاریخ و نظرسنجی، فلسفه، علوم انسانی، کتاب های درسی جدید، مستعمل و اجاره ای، بوتیک تخصصی
در صورت تبدیل فایل کتاب La Puissance de L’intelligible: La théorie plotinienne des Formes au miroir de l’héritage médioplatonicien به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب قدرت معقول: نظریه افلاطینی اشکال در آینه میراث مادی-افلاطونی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب تاریخچه ای از تفسیر ماهیت اشکال قابل فهم از آنتیوخوس تا فلوطین را ارائه می دهد. این امر اهمیت امتناع افلاطونی از تصنع گرایی مدیوافلاطونی را برجسته می کند که اشکال را افکار خدا می داند و علیت آنها را تابع علیت دمیورژ، سازنده جهان می کند. افلوطین با در نظر گرفتن صورت ها به عنوان واقعیت های زنده و عقلی، معنای علیت پارادایمی معقول را بر هم می زند. او مفاهیم الهیات ارسطویی را در نظر می گیرد، آنها را منحرف می کند و در خدمت نظریه علیت معقولات قرار می دهد که به ایرادات استاگیر در برابر فرضیه صورت ها پاسخ می دهد. بر اساس هویت عقل و معقول، نشان می دهد که دقیقاً با باقی ماندن در خود است که صورت ها نیروی زایشی را اعمال می کنند و معقول را تولید می کنند.
L'ouvrage propose une histoire de l’interprétation de la nature des Formes intelligibles d’Antiochus à Plotin. Il met en lumière l’importance du refus plotinien de l’artificialisme médioplatonicien qui considère les Formes comme des pensées du dieu et subordonne leur causalité à celle du démiurge, fabricant du monde. En considérant les Formes comme des réalités vivantes et intellectives, Plotin bouleverse le sens de la causalité paradigmatique de l’intelligible. Il reprend les concepts de la théologie aristotélicienne, les détourne et les met au service d’une théorie de la causalité des intelligibles qui répond aux objections du Stagirite contre l’hypothèse des Formes. S’appuyant sur l’identité de l’intellect et des intelligibles, il montre que c’est précisément en restant en elles-mêmes que les Formes exercent une puissance générative, productrice du sensible.