دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Fodjo Kadjo Abo
سری:
ISBN (شابک) : 229608947X, 9782296089471
ناشر:
سال نشر:
تعداد صفحات: 145
زبان: French
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب La pratique de la terreur au nom de la democratie به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب عمل ترور به نام دموکراسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
باد دموکراسی که از دهه 1990 در سراسر کره زمین می وزد امیدهای زیادی را در میان جمعیت کشورهای در حال توسعه ایجاد کرده بود که اکثریت قریب به اتفاق آنها آرزوی تغییر واقعی را داشتند. با گذشت نزدیک به دو دهه از وقوع این طوفان که تحولات بسیاری را به همراه داشت، نتایج آن بسیار متفاوت است. چه در آفریقا و چه در آسیا و آمریکای جنوبی، در بسیاری از کشورها، مخالفان و حاکمان به طور یکسان به دموکراسی سوگند یاد می کنند تا به قدرت برسند. متأسفانه، اولی در بسیاری از موارد توسط قدرتهای بزرگ حمایت میشود، زمانی که قدرت دوم غیرقابل تحمل میشود - از خشونت برای رسیدن به اهداف خود استفاده میکنند. دولتها که در آن زمان نگران حفظ نظم و قدرت خود بودند، از سرکوب شدید بیثباتکنندههای فرضی خود دریغ نکردند. بنابراین ما در موقعیتی قرار می گیریم که همه بازیگران ادعا می کنند برای یک ایده آل می جنگند و به یک جهت نگاه نمی کنند. این پارادوکس است که نویسنده در این مقاله آن را تقبیح می کند. او به ویژه از اینکه دموکراسی، که قرار است رهایی، آزادی، رفاه و لذت زندگی را به ارمغان بیاورد، به منبع بدبختی و رنج تبدیل می شود، ابراز تأسف می کند.
Le vent de la démocratie qui souffle sur la planète depuis les années 1990 avait suscité beaucoup d'espoirs chez les populations des pays en développement qui, dans leur immense majorité, aspiraient à un vrai changement. Près de deux décennies après le déclenchement de cet ouragan qui a entraîné de nombreux bouleversements, son bilan reste très mitigé. Que ce soit en Afrique ou en Asie et en Amérique du Sud, dans nombre de pays, opposants comme gouvernants ne jurent que par la démocratie pour arriver au pouvoir. Malheureusement, les premiers soutenus dans bien des cas par de grandes puissances lorsque les seconds deviennent indociles - usent de la violence pour arriver à leurs fins. Les gouvernements, alors soucieux du maintien de l'ordre et de leur pouvoir, n'hésitent pas à réprimer sévèrement leurs déstabilisateurs supposés. L'on se retrouve ainsi dans une situation où des acteurs prétendent tous lutter pour un même idéal et ne regardent pas dans la même direction. C'est ce paradoxe que l'auteur dénonce dans cet essai. Il déplore notamment que la démocratie, censée apporter la délivrance, la liberté, le bien-être et la joie de vivre devienne source de malheur et de souffrances.