دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Alejandro Cerletti
سری: Formaciòn docente: Filosofìa 2
ISBN (شابک) : 9875991015, 9789875991019
ناشر: Libros del Zorzal
سال نشر: 2008
تعداد صفحات: 85
زبان: Spanish
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب La enseñanza de la filosofía como problema filosófico به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آموزش فلسفه به عنوان یک مسئله فلسفی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
موضوع تدریس فلسفه عموماً به توسعه راهبردهای آموزشی که سعی در تسهیل فعالیت تدریس دارند تقلیل یافته است. در این کتاب پیشنهاد میکنیم که از لحظهای قبل شروع کنیم و در مورد اینکه «آموزش فلسفه» به چه معناست، و چگونه میتوان آن چیزی را که شخصیتپردازی آن یک مشکل فلسفی است، منتقل کرد، تأمل کنیم. این نشان میدهد که برای انجام وظیفه آموزش فلسفه، باید یک سری تصمیمات فلسفی اتخاذ شود و تنها در این صورت - و به شیوهای منسجم با آنها - راحتترین منابع برای امکانپذیری و اهمیت دادن به آن کار به کار گرفته شود. این رویکرد به معلمان نقش محوری می دهد و آنها را نه به عنوان مجریان نهایی دستور العمل های عمومی ارائه شده توسط متخصصان، بلکه به عنوان فیلسوفانی که آموزش های خود را بر اساس زمینه و شرایطی که باید در آن تدریس کنند، بازسازی می کنند، به چالش می کشد.
La cuestión de la enseñanza de la filosofía se ha reducido generalmente al desarrollo de estrategias didácticas que intentan facilitar la actividad docente. En este libro proponemos comenzar por un momento previo y reflexionar sobre qué se entiende por “enseñar filosofía”, y cómo se podría transmitir aquello cuya caracterización es ya un problema filosófico. Se muestra que para llevar adelante la tarea de enseñar filosofía se deben adoptar una serie de decisiones filosóficas, y recién luego –y de manera coherente con ellas– elaborar los recursos más convenientes para hacer posible y significativa aquella tarea. Este planteo otorga a los profesores y profesoras un protagonismo central y los interpela no como eventuales ejecutores de recetas genéricas ofrecidas por especialistas, sino como filósofos que recrean su propia didáctica en función del contexto y las condiciones en que deben enseñar.