دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Remo Bodei
سری: Saggi
ISBN (شابک) : 8815252908, 9788815252906
ناشر: Il Mulino
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب La civetta e la talpa. Sistema ed epoca in Hegel به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جغد و مول. سیستم و دوره در هگل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب که در ابتدا در سال 1975 منتشر شد، نقطه عطفی در تحقیق در مورد ایده آلیسم کلاسیک آلمانی بود، و به زودی خود را به عنوان تلاشی شاد و ارگانیک برای درک فلسفه هگل در یک کلید اصلی، از \"پدیدارشناسی روح\" تا چرخه تثبیت کرد. درس های برلین این جلد اکنون در یک نسخه اصلاح شده و تکمیل شده مجدداً پیشنهاد شده است، با این اعتقاد که هنوز یک نقطه مرجع اساسی برای چارچوب بندی کل یک مرحله تاریخی از منظر علوم ریاضی و طبیعی است. هگل با تعریف فلسفه به عنوان «زمانی که فرد در اندیشه آموخته است»، پیچیده ترین گره های کار خود را در یک جمله فشرده می کند. فکر کردن به زمانش برای او چه معنایی دارد؟ مفهوم تناظر ساختار نظام مند و حوزه تغییرات تاریخی چیست؟ رابطه بین جغد فلسفه که آگاهانه عصر را تفسیر می کند و خال روح که ناخودآگاه با کار کور خود آن را دگرگون می کند چیست؟
Pubblicato originariamente nel 1975, questo libro ha segnato una svolta nella ricerca sull'idealismo classico tedesco, imponendosi presto come felice e organico tentativo di comprensione in chiave originale della filosofia hegeliana, dalla "Fenomenologia dello spirito" al ciclo delle lezioni berlinesi. Il volume viene oggi riproposto in edizione rivista e aumentata nella convinzione che costituisca tuttora un imprescindibile punto di riferimento per inquadrare un'intera fase storica anche nella prospettiva delle scienze matematiche e naturali. Definendo la filosofia "il proprio tempo appreso nel pensiero", Hegel condensa in una sola frase i nodi più complessi della sua opera. Cosa significa per lui pensare il suo tempo? Qual è il senso della corrispondenza fra struttura sistematica e campo dei mutamenti storici? Quale il rapporto fra la civetta della filosofia, che interpreta coscientemente l'epoca, e la talpa dello spirito, che la trasforma inconsciamente attraverso il suo cieco lavorio?