دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Ludwig Feuerbach. Francesco Tomasoni (editor)
سری:
ISBN (شابک) : 8837229062, 9788837229061
ناشر: Morcelliana
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 91
زبان: Italian
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب L'uomo è ciò che mangia به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب انسان همان چیزی است که می خورد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
جمله معروف فویرباخ که مانند یک شعار گسترده شده است، در پیدایش و در معنای عمیق خود برای کسانی که با کار این متفکر ناآشنا هستند، مبهم باقی می ماند که از طریق کنایه و کنایه های فلسفی خواننده را تکان می دهد و سپس او را به سمت مسائل تعیین کننده بنابراین، برای غذایی که در اینجا، فراتر از حرف، به عنوان ماده برانگیخته می شود: این بخشی از پرسش بزرگی است که فوئرباخ در مورد رابطه بین انسان و طبیعت، خدا، دین بررسی کرده است. زمینه ای که در اثر اساسی (جوهر مسیحیت، 1841) بیان شده است که مقالات ترجمه شده در اینجا به «علم طبیعی و انقلاب» و «راز فداکاری یا انسان چیزی است که می خورد» اشاره دارد - موفق به روشن کردن جمله معروف در پیوند آن با فرهنگ علمی و دینی آن زمان.
Diffusasi come uno slogan, la celebre frase di Feuerbach "l'uomo è ciò che mangia" resta oscura nella sua genesi e nel suo significato profondo per chi non conosca l'opera di questo pensatore, che attraverso l'ironia e la battuta filosofica scuote il lettore per poi condurlo nelle tematiche decisive. Così per il cibo qui evocato, oltre la lettera, in quanto materia: esso si inscrive nella grande questione esplorata da Feuerbach del rapporto fra l'uomo e la natura, Dio, la religione. Un contesto articolato nell'opera fondamentale (Essenza del cristianesimo, 1841) cui rinviano gli articoli qui tradotti "Scienza naturale e rivoluzione" e "Il segreto del sacrificio ovvero l'uomo è ciò che mangia" - riuscendo a far luce sul famoso detto nei suoi nessi con la cultura scientifica e religiosa dell'epoca.