دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Susanna Schimperna
سری: Frammenti di memoria
ISBN (شابک) : 886252532X, 9788862525329
ناشر: Iacobellieditore
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 204
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب L'ultima pagina. Da Vladimir Majakovskij a David Foster Wallace, da Cesare Pavese a Virginia Woolf, storie di scrittori che hanno deciso di togliersi la vita به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب صفحه آخر. از ولادیمیر مایاکوفسکی گرفته تا دیوید فاستر والاس ، از سزار پاوه تا ویرجینیا وولف ، داستان نویسندگانی که تصمیم گرفته اند جان خود را بگیرند نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
افراد بسیار متفاوت نیز با توجه به موضوع مرگ. کسانی هستند که عقلاً آخرین عمل خودکشی را دنبال کرده بودند و وقت خود را صرف نظریه پردازی در مورد آن می کردند. که به نظر می رسد در برابر یک سری از بدبختی های وحشتناک مقاومت نکرده است. که دردی عاطفی را در خود حمل می کردند که از آن می ترسیدند درمان ناپذیر باشد. عنصر مشترک، رنجی غیرقابل تحمل که اغلب و با بی احترامی به آن برچسب «افسردگی» زده شده است. گفتن این موجودات، قدردانی از نوشتههایی است که به ما واگذار شده است و در عین حال جبران نفاق جامعهای است که خودکشی را حرکتی غیرقابل قبول میداند و همچنان به انواع دستکاریها در اطراف خود ادامه میدهد. از کتمان از دست کم گرفتن، زمانی که حتی به طرد شدن آثار و ارقام خودکشی هم نمی رسد.
Persone molto diverse tra loro anche rispetto al tema della morte. C’è chi aveva perseguito razionalmente l’atto finale del suicidio passando il tempo a teorizzarlo; chi sembra non aver resistito a una serie di disgrazie terribili; chi portava in sé un dolore emotivo che temeva inguaribile. Elemento comune, una insopportabile sofferenza che troppo spesso e irrispettosamente è stata etichettata come “depressione”. Raccontare queste esistenze è un atto di riconoscenza per gli scritti che ci sono stati lasciati, e insieme un atto di riparazione per l’ipocrisia di una società che ritenendo il suicidio un gesto inaccettabile continua a operare intorno a esso ogni sorta di manipolazione, dall’occultamento alla sottovalutazione, quando non arriva addirittura all’ostracismo riguardo alle opere e alle figure dei suicidi.