دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Charles Wright Mills
سری: Maestri del '900
ISBN (شابک) : 8856504308, 9788856504309
ناشر: Il Saggiatore
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب L'immaginazione sociologica به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تخیل جامعه شناختی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
به گفته رایت میلز، تخیل جامعهشناختی توانایی تأمل در خود بهعنوان سوژهای آزاد است که به آن تأثیرات اجتماعی محدود نمیشود که در واقعیت، ناخودآگاه هر ژست زندگی روزمره را مشروط میکنند. تخیل جامعه شناختی نگرش ذهنی است که به محقق اجازه می دهد تا فراتر از محیط و شخصیت خود را ببیند تا ساختارها و روابط اجتماعی را بهتر درک کند. بنابراین، برای درک یک جامعه مشاهده شده، محقق باید ذهن خود را از تمام آن رفتارها و باورهای آشنا به فرهنگ خود پاک کند. اما این ظرفیت را می توان در تجربه روزانه فرد نیز به کار برد. افراد تنها در صورتی می توانند تجربیات خود را به طور کامل درک کنند که خود را در دوره تاریخی که در آن زندگی می کنند قرار دهند. عامل تعیین کننده ترکیبی از مشکلات خصوصی و مسائل عمومی است: ترکیبی از فعالیت های شخصی، مرتبط با تجربه فوری فرد و روابط او با دیگران، با عناصری که در عوض با نهادها و جامعه به عنوان یک واحد کلی در آن تاریخ معین مرتبط است. دوره زمانی.
L'immaginazione sociologica, secondo Wright Mills, è la capacità di riflettere su se stessi come soggetti liberi e non vincolati da tutte quelle influenze sociali che, in realtà, condizionano inconsapevolmente ogni gesto della vita quotidiana. L'immaginazione sociologica è un atteggiamento mentale che permette allo studioso di vedere oltre il proprio ambiente e la propria personalità, al fine di meglio comprendere le strutture sociali e le relazioni. Per comprendere una società osservata lo studioso deve, pertanto, sgombrare la mente da tutti quei comportamenti e quelle convinzioni familiari alla propria cultura. Ma tale capacità può essere applicata anche all'esperienza quotidiana del singolo. Gli individui possono pienamente capire le loro esperienze solo se si collocano nel periodo storico all'interno del quale vivono. Il fattore decisivo è la combinazione di problemi privati e di questioni pubbliche: la combinazione di attività personali, legate al vissuto immediato dell'individuo e alle sue relazioni con gli altri, con elementi che invece hanno a che fare con le istituzioni e con la società come unità complessiva in quel dato periodo storico.