دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2
نویسندگان: Massimo Montanari
سری: Economica Laterza
ISBN (شابک) : 8858106156, 9788858106150
ناشر: Laterza
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 107
زبان: Italian
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب L'identità italiana in cucina به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هویت ایتالیایی در آشپزخانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ماسیمو دازلیو یک روز پس از اتحاد ملی اعلام کرد: «ایتالیا ساخته شد، بیایید ایتالیایی باشیم». در حقیقت، ایتالیاییها قرنها قبل از اینکه ایتالیا بهعنوان یک نهاد سیاسی متولد شود، وجود داشتهاند. البته آنها کم بودند: فقط یک نخبه کوچک. اما آنها با وجود زندگی در کشورهای مختلف مانند ایتالیایی بودند و احساس می کردند. هویت این کشور با اشکال سیاسی آن منطبق نبود، بلکه بیشتر در سبک زندگی، در ذائقه ادبی، هنری و حتی خوراکی متجلی شد. اگر منظور ما از «آشپزی ایتالیایی» یک مدل واحد است که در قوانین دقیق مدون شده است، کاملاً مشهود است که هرگز وجود نداشته و هنوز هم وجود ندارد. با این حال، اگر آن را به عنوان یک \"شبکه\" دانش و شیوه ها، به عنوان دانش گسترده متقابل از محصولات و دستور العمل ها از شهرها و مناطق مختلف در نظر بگیریم، بدیهی است که یک سبک آشپزی \"ایتالیایی\" از قرون وسطی به ویژه وجود داشته است. در محیطهای شهری که تمرکز میکنند و فرهنگ غذایی روستاها را بازسازی میکنند و در عین حال آن را از طریق بازی بازارها و حرکتهای مردان، کالاها و کتابها به جریان میاندازند. بنابراین یک احساس «ایتالیایی» شکل میگیرد، هویتی که نه تئوریک است و نه آرمانشهری، بلکه عینی و روزمره است و از طعمها، محصولات و ذائقهها تشکیل شده است. وحدت سیاسی کشور فقط این روند را تسریع می کند و به تدریج آن را به اقشار وسیع تری از مردم گسترش می دهد.
"L'Italia è fatta, facciamo gli italiani" proclamò Massimo D'Azeglio all'indomani dell'unità nazionale. In realtà gli italiani esistevano da secoli, ben prima che l'Italia nascesse come entità politica. Erano pochi, certo: solo una piccola élite. Ma erano e si sentivano italiani, pur vivendo in Stati diversi. L'identità del paese non coincideva con le sue forme politiche, ma si realizzava piuttosto nei modi di vita, nei gusti letterari, artistici, e anche gastronomici. Se per "cucina italiana" vogliamo intendere un modello unitario, codificato in regole precise, è abbastanza evidente che essa non è mai esistita e non esiste tuttora. Se però la pensiamo come "rete" di saperi e di pratiche, come reciproca conoscenza diffusa di prodotti e ricette provenienti da città e regioni diverse, è evidente che uno stile culinario "italiano" esiste fin dal Medioevo, soprattutto negli ambienti cittadini che concentrano e rielaborano la cultura alimentare delle campagne, e al tempo stesso la mettono in circolazione, attraverso il gioco dei mercati e i movimenti di uomini, merci, libri. Si forma così un sentimento "italiano", un'identità non teorica né utopistica, ma concreta e quotidiana, fatta di sapori, di prodotti, di gusti. L'unità politica del paese non fa che accelerare questo processo, allargandolo progressivamente a fasce più ampie della popolazione.
Pagina vuota Pagina vuota Pagina vuota Pagina vuota