دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Arthur Schopenhauer. Franco Volpi (editor)
سری: Piccola biblioteca Adelphi 495
ISBN (شابک) : 884591772X, 9788845917721
ناشر: Adelphi
سال نشر: 2003
تعداد صفحات: 109
زبان: Italian
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب L'arte di conoscere se stessi به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هنر شناخت خود نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
شوپنهاور وجود یک وادیمکوم را که با حسادت محافظت می شد را از دوستان و پیروان خود پنهان نکرده بود که او آن را \"Eis heauton\" می نامید. پس از مرگ او بسیاری تلاش کردند تا آن اوراق گرانبها را بیابند. مجری، ویلهلم فون گوینر، ادعا کرد که آنها را به دستور خود شوپنهاور نابود کرده است. در واقع، قبل از متوسل شدن به آتش، او از آنها برای نوشتن زندگینامه فیلسوف استفاده کرده بود که در آن متخصصان در تشخیص عباراتی که به معنای واقعی کلمه از آن صفحات منتشر نشده نقل شده بود، دیری نمی گذراندند، به طوری که امکان بازسازی نسخه اصلی وجود داشت. متن بر اساس حدس این کتاب محرمانه احتمالاً شامل حدود سی برگه بود که مملو از حاشیهنویسیهای زندگینامهای، خاطرات، تأملات، مضمونها، نقل قولها بود.
Ad amici e seguaci Schopenhauer non aveva nascosto l'esistenza di un vademecum gelosamente custodito che era solito chiamare "Eis heauton". Dopo la sua morte molti tentarono di ritrovare quelle preziose carte. L'esecutore testamentario, Wilhelm von Gwinner, dichiarò di averle distrutte per volontà dello stesso Schopenhauer. In realtà, prima di ricorrere al fuoco, le aveva utilizzate per scrivere una biografia del filosofo nella quale gli specialisti non tardarono a riconoscere passi, letteralmente citati, tratti da quelle pagine inedite, tanto che fu possibile ricostruire per congettura il testo originale. Questo libro segreto consisteva probabilmente in una trentina di fogli fitti di annotazioni autobiografiche, ricordi, riflessioni, massime, citazioni.