دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Arnold Freiburg (auth.)
سری: Studien zur Sozialwissenschaft 45
ISBN (شابک) : 9783531115214, 9783322882202
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 1981
تعداد صفحات: 316
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب جرم در GDR: درباره پدیدارشناسی رفتار انحرافی در دولت سوسیالیست آلمان: قانون، کلی
در صورت تبدیل فایل کتاب Kriminalität in der DDR: Zur Phänomenologie des abweichenden Verhaltens im sozialistischen deutschen Staat به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جرم در GDR: درباره پدیدارشناسی رفتار انحرافی در دولت سوسیالیست آلمان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در ادامه دکتر. آرنولد فرایبورگ که سال ها در مرکز تحقیقات مسائل جوانان در هانوفر کار می کرد، پایان نامه اصلاح شده خود را ارائه کرد. از بسیاری جهات از کار مرکز تحقیقات پدید آمد. نویسنده از سال 1970 مجموعهای از مقالات را در این زمینه منتشر کرده است و در نهایت فهرستی تجربی از کل موضوع در این اثر ارائه میکند که در هیچ جای دیگری در تحقیقات سوسیالیسم آلمان غربی وجود نداشته است. تجزیه و تحلیل علمی GDR بدین وسیله توسط یک کار تحقیقاتی مهم و دیرینه غنی شده است. این کار به صراحت و با وجدان خوب به صورت تجربی به حقایق قابل اثبات می پردازد. او این را از منابع موجود غربی و ارزیابیهای مجدد نمیگیرد، بلکه آنها را از منابع اولیه، یعنی از آمار، کتابهای درسی، مقالات مجلات و روزنامههای جمهوری دموکراتیک آلمان، به شیوهای زمانبر و آگاهانه استخراج میکند. در انجام این کار، نویسنده به شیوه ای استثنایی-منبع انتقادی پیش می رود، به این ترتیب که منابع موجود را از نظر جدیت و بهره وری و همچنین سازگاری مقطعی و بلندمدت آنها بررسی می کند و در انجام این کار بازسازی های پر زحمتی را انجام می دهد - به ویژه با یک "مواد داده" که اغلب - از روی عمد یا سهل انگاری - از قبل با همه موجودی در فهرست توصیفی مخالف است.
1m folgenden legt Herr Dr. Arnold Freiburg, langjahriger Mitarbeiter der Forschungs stelle fiir Jugendfragen Hannover, seine iiberarbeitete Dissertation vor. Sie ist in vie ler Hinsicht aus der Arbeit der Forschungsstelle hervorgegangen. Seit 1970 hat der Verfasser eine Reihe von Aufsatzen zum Thema veroffentlicht, um schlielUich in dieser Arbeit eine empirische Bestandsaufnahme des Gesamtthemas vorzulegen, wie sie bisher nirgendwo sonst in der westdeutschen Sozialismusforschung existiert. Die wissenschaftliche DDR-Analyse ist hiermit um eine bedeutende, langst fallige For schungsarbeit bereichert worden. Diese Arbeit ist ausdriicklich und guten Gewissens erfahrungswissenschaftlich an den aufweisbaren Fakten orientiert. Diese entnimmt sie nicht bereits vorliegenden westlichen Quellen und Aufarbei~ngen, sondern gewinnt sie aufwendig und pro blembewuBt aus den Primarquellen, das heiBt aus Statistiken, Lehrbiichern, Zeit schriften-und Zeitungsartikeln der DDR. Dabei geht der Verfasser auBergewohnlich quellenkritisch vor, indem er die erreichbaren Quellen jeweils auf deren Seriositat und Ergiebigkeit sowie ihre quer- und langsschnittliche Konsistenz iiberpriift und dazu zum Teil miihselige Rekonstruktionen vornimmt - zumal an einem "Daten material", das sich vielfach - absichtsvoll oder fahrlassig - schon aIle in der deskrip tiven Bestandsaufnahme widersetzt.
Front Matter....Pages 1-8
Vorbemerkung....Pages 9-10
Bestandsaufnahme....Pages 11-29
Der Gesamtumfang der Kriminalität und seine Entwicklung 1946–1978....Pages 30-68
Die Straftaten....Pages 69-195
Die regionale Verteilung der Kriminalität und die Verteilung nach der Ortsgröße....Pages 196-212
Die Täter....Pages 213-261
Schwerpunkte heutiger DDR-Kriminalität....Pages 262-289
Schlußbemerkung....Pages 290-292
Back Matter....Pages 293-316