دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Priv.-Doz. Dr. Dieter Pfaff (auth.)
سری: Heidelberger betriebswirtschaftliche Studien
ISBN (شابک) : 9783790807097, 9783642959042
ناشر: Physica-Verlag Heidelberg
سال نشر: 1993
تعداد صفحات: 242
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب حسابداری بهای تمام شده، عدم قطعیت و سازماندهی: حسابداری/حسابرسی
در صورت تبدیل فایل کتاب Kostenrechnung, Unsicherheit und Organisation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب حسابداری بهای تمام شده، عدم قطعیت و سازماندهی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برای مدت طولانی نارضایتی در تئوری و عمل وجود داشته است که روش های هزینه یابی جزئی بر ادبیات حسابداری بهای تمام شده سی سال گذشته تسلط داشته است. با این حال، در عمل، بیشتر اوقات، سیستم های حسابداری کامل هزینه حفظ می شوند. در این مقاله، این پایان نامه مطرح می شود که کاستی های تئوری نیز عامل این به اصطلاح شکاف نظریه-عمل است. به طور جزئی نشان داده شده است که ارزیابی سیستم های حسابداری تمام و جزئی بهای تمام شده می تواند در طی گذار از یک دنیای امن به دنیای نامشخص و در طی انتقال از یک شرکت متمرکز با تنها یک تصمیم گیرنده و اطلاعات کامل به یک شرکت تغییر اساسی کند. با ساختار سازمانی غیرمتمرکز و عدم تقارن اطلاعاتی. علاوه بر این، توضیح داده شده است که رویههای اسناد مشخص - مانند اصل میانگین و پایداری - در این زمینه چه نقشی میتوانند داشته باشند. این همچنین پیامدهایی برای حسابداری هزینه و تئوری حسابداری هزینه دارد، به عنوان مثال برای تفسیر اصل علیت.
Seit geraumer Zeit besteht in Theorie und Praxis Unzufriedenheit darüber, daß in der Kostenrechnungsliteratur der letzten dreißig Jahre Verfahren der Teilkostenrechnung dominieren. Die Praxis aber hält zum großen Teil an Systemen der Vollkostenrechnung fest. In der vorliegenden Arbeit wird die These vertreten, daß für diese sog. Theorie-Praxis-Lücke auch Mängel in der Theorie verantwortlich sind. Im einzelnen wird gezeigt, daß sich die Beurteilung von Systemen der Voll- und Teilkostenrechnung beim Übergang von einer sicheren auf eine unsichere Welt sowie beim Übergang von einem zentralistischen Unternehmen mit nur einem Entscheider und vollkommener Information auf ein Unternehmen mit dezentraler Organisationsstruktur und Informationsasymmetrie grundlegend ändern kann. Ferner wird dargelegt, welche Rolle in diesem Kontext konkrete Zurechnungsverfahren - wie z.B. das Durchschnitts- und Tragfähigkeitsprinzip - spielen können. Dabei ergeben sich auch Konsequenzen für die Kostenrechnung und die Kostenrechnungstheorie, beispielsweise für die Interpretation des Verursachungsprinzips.
Front Matter....Pages I-XII
Einleitung....Pages 1-12
Kostenrechnung und traditionelle Betrachtungsweise....Pages 13-68
Kostenrechnung und neoinstitutionelle Betrachtungsweise: Ökonomische Begründungsansätze von Gemeinkostenallokationen....Pages 69-141
Gemeinkostenallokation und Steuerung von Unternehmensentscheidungen — eine vertiefte Analyse....Pages 142-200
Zusammenfassung....Pages 201-205
Back Matter....Pages 206-231