دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Boris Stemmer (auth.)
سری: RaumFragen: Stadt – Region – Landschaft
ISBN (شابک) : 9783658136055, 9783658136062
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 430
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 17 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ارزیابی مشارکتی چشمانداز در برنامهریزی فضایی: تحلیل ساختگرای اجتماعی از ادراک عمومی از منظر: روش شناسی علوم اجتماعی، ارتباطات سیاسی، زیبایی شناسی
در صورت تبدیل فایل کتاب Kooperative Landschaftsbewertung in der räumlichen Planung: Sozialkonstruktivistische Analyse der Landschaftswahrnehmung der Öffentlichkeit به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ارزیابی مشارکتی چشمانداز در برنامهریزی فضایی: تحلیل ساختگرای اجتماعی از ادراک عمومی از منظر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بوریس استمر ادراک عمومی از چشم انداز را بر اساس تئوری تجزیه و تحلیل می کند. بر اساس نظریههای منظر و ادراک اجتماعی-ساختگرایانه، روشی ایجاد میشود که با آن میتوان گزارههای بیان شده توسط افراد جامعه در مورد منظر (هر روزه) را به گونهای تحلیل کرد که بتوان از آنها برای برنامهریزی فضایی و بهویژه استفاده کرد. برای ارزیابی چشم انداز برنامه ریزی رویکرد توسعه یافته با استفاده از WebGIS در کاسل و کلن آزمایش خواهد شد. نتایج روش را تایید می کند و نیاز به تحقیقات بیشتر را نشان می دهد.
Boris Stemmer analysiert theoriegeleitet die Landschaftswahrnehmung der Öffentlichkeit. Auf der Grundlage sozialkonstruktivistischer Landschafts- und Wahrnehmungstheorien wird eine Methode entwickelt, mit der die Aussagen von Mitgliedern der Öffentlichkeit zur (Alltags-) Landschaft so analysiert werden können, dass diese für die räumliche Planung und insbesondere die planerische Landschaftsbewertung genutzt werden können. Die entwickelte Herangehensweise wird unter Nutzung von WebGIS beispielhaft in Kassel und Köln getestet; die Ergebnisse bestätigen die Methode und deuten auf weiteren Forschungsbedarf hin.
Front Matter....Pages 1-9
Zusammenfassung....Pages 11-16
Einleitung und Problemstellung....Pages 17-20
Ziel der Arbeit....Pages 21-22
Stand der Forschung und Praxis....Pages 23-179
Verwandte aktuelle Projekte....Pages 181-213
Herangehensweise....Pages 215-229
Pretest....Pages 231-249
Beispiel Köln-Chorweiler....Pages 251-336
Zwischenfazit zur Methode der kooperativen Landschaftsbewertung....Pages 337-338
Befragung von Studierendengruppen....Pages 339-371
Evaluation der WebGIS-Anwendung....Pages 373-385
Schlussbetrachtung....Pages 386-399
Back Matter....Pages 400-435