دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1. Aufl.]
نویسندگان: Alexander Bantz
سری:
ISBN (شابک) : 9783658244989, 9783658244996
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden,Springer Gabler
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: XXV, 360
[376]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Konvergenz von wertorientierten Kennzahlen und Informationen der IFRS-Finanzberichterstattung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب همگرایی معیارهای مبتنی بر ارزش و اطلاعات از گزارشگری مالی IFRS نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
الکساندر بانتز بررسی می کند که آیا اطلاعات گزارشگری مالی IFRS برای طراحی معیارهای ارزشی در همگرایی به طور کلی و در حسابداری ارزش منصفانه به طور خاص مناسب است یا خیر. احتمالات و محدودیت های ارقام کلیدی ارزش محور مبتنی بر ارزش منصفانه را نشان می دهد و نکات اساسی انتقاد بیان شده در ملاحظات همگرایی را رد می کند. برای انجام این کار، او تجزیه و تحلیل می کند که آیا با توجه به اهداف حسابداری دنبال شده با ارقام کلیدی ارزش محور و اطلاعات گزارشگری مالی IFRS و الزامات مرتبط، پتانسیلی برای همگرایی وجود دارد یا خیر. علاوه بر این، پتانسیل همگرایی حسابداری ارزش منصفانه بر اساس سناریوهای مختلف، با در نظر گرفتن مفاد IFRS 13 با توجه به کنترل رفتاری در تصمیمات سرمایه گذاری، بررسی می شود.
Alexander Bantz untersucht, ob Informationen der IFRS-Finanzberichterstattung für die Gestaltung wertorientierter Kennzahlen bei einer Konvergenz im Allgemeinen und im Speziellen bei Fair Value-Bilanzierung geeignet sind. Er zeigt Möglichkeiten und Grenzen Fair Value-basierter wertorientierter Kennzahlen auf und entkräftet wesentliche bei Konvergenzüberlegungen geäußerte Kritikpunkte. Dazu analysiert er, ob hinsichtlich der mit wertorientierten Kennzahlen und Informationen der IFRS-Finanzberichterstattung verfolgten Rechnungszwecke und der daran anknüpfenden Anforderungen Konvergenzpotenzial zu erkennen ist. Zudem wird anhand verschiedener Szenarien das Konvergenzpotenzial der Fair Value-Bilanzierung unter besonderer Berücksichtigung der Regelungen des IFRS 13 im Hinblick auf die Verhaltenssteuerung bei Investitionsentscheidungen untersucht.